Survivor: «Μέχρι τα 8 μου στη Ρωσία δεν είχαμε να φάμε» - Η εξομολόγηση της Ekaterina

Η Ekaterina μοιράστηκε τα παιδικά της βιώματα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor
GLOMEX
2'

Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές και εξομολογήσεις παρακολούθησαν χθες το βράδυ οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Ekaterina προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στο χθεσινό του επεισόδιο. Η παίκτρια περιέγραψε την ιστορία της οικογένειάς της και τα όσα βίωσε μεγαλώνοντας στη Ρωσία.

Οι γονείς της έφυγαν από τη Ρωσία για να ξεφύγουν από τον πόλεμο και μετακόμισαν στο Ισραήλ, από όπου κατάγεται η μητέρα της, όπου τους βρήκαν παρόμοιες δυσκολίες...

Αρχικά, αφηγήθηκε: «Εγώ γεννήθηκα στη Σιβηρία της Ρωσίας, τον Νοέμβρη, είχε πάρα πολύ κρύο, -30 βαθμούς. Όταν έγινα δύο χρονών, μετακομίσαμε στη Μόσχα. Έτσι, όλη μου τη ζωή ζούσα στη Μόσχα. Τα παιδικά μου χρόνια στη Ρωσία ήταν πάρα πολύ δύσκολα, γιατί οι άνθρωποι στη Ρωσία δεν είχαν λεφτά, δεν είχαν δουλειές και μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε».

Και συνέχισε: «Οι γονείς μου είναι δικηγόροι και, όταν ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα ακίνητα, ξεκινήσαμε να έχουμε λεφτά. Εγώ και ο αδελφός μου μεγαλώσαμε μόνοι μας θα έλεγα, γιατί οι γονείς μου πάντα έλειπαν. Έχουμε διαφορά μόνο 10 μήνες αλλά εγώ πάντα ένιωθα ότι είμαι η μαμά του, η μεγάλη του αδελφή. Τώρα το αντίθετο γίνεται. Εκείνος νομίζει ότι είναι ο πατέρας μου».

Η Ekaterina αποκάλυψε ότι οι γονείς της πλέον ζουν στο Ισραήλ, καθώς η μητέρα της κατάγεται από εκεί: «Οι γονείς μου μετακόμισαν πέρσι στο Ισραήλ, γιατί στη Ρωσία ξεκίνησε πόλεμος με την Ουκρανία. Επειδή φοβήθηκαν ότι θα έπαιρναν τον αδελφό μου στον πόλεμο, τα μάζεψαν γρήγορα και έφυγαν και πήγαν στο Ισραήλ. Ήταν μία γρήγορη απόφαση, γιατί πολλούς φίλους και συμμαθητές μας τους σκότωσαν στον πόλεμο».

«Εννοείται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μετακομίσουν από τη Ρωσία στο Ισραήλ, αν και η μητέρα μου είναι Ισραηλινή, ο πατέρας μου είναι Ρώσος. Οπότε για εμάς θα ήταν εύκολο να μετακομίσουμε στο Ισραήλ. Απλά και εκεί δεν είναι ήσυχα τα πράγματα, κάθε μέρα πέφτουν ρουκέτες και η οικογένειά μου μπαίνει στο καταφύγιο. Πολύ τρομακτικά πράγματα, δεν ξέρω πού είναι καλύτερα. Να γυρίσουν στη Ρωσία ή να μείνουν στο Ισραήλ. Όλα είναι πολύ περίεργα. Οι γονείς μου βέβαια μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα για 3 μήνες, αλλά μετά πρέπει να φεύγουν γιατί δεν έχουν τα χαρτιά. Πάρα πολύ στενοχωριέμαι και ειδικά τώρα», είπε στο τέλος.