Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Θέλω να σεβαστούμε λίγο - Δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα ο κίνδυνος»

Σεβασμό ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ πρόσθεσε πως θα τοποθετηθεί σύντομα δημόσια 

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Θέλω να σεβαστούμε λίγο - Δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα ο κίνδυνος»
1'

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε στις κάμερες ο Αντώνης Ρέμος, μετά την κατάρρευση επί σκηνής της αγαπημένης Μαρινέλλας, μόλις πριν από μια εβδομάδα στο Ηρώδειο, εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου που η ερμηνεύτρια υπέστη και την οδήγησε στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Την ώρα του περιστατικού ο στενός συνεργάτης και φίλος της Μαρινέλλας βρισκόταν στα καμαρίνια και ετοιμαζόταν για τη δική του εμφάνιση στη συναυλία. Όταν πληροφορήθηκε για το τι συνέβη, κατευθείαν έσπευσε στη σκηνή και μάλιστα ήταν αυτός που έκλεισε την πόρτα στο ασθενοφόρο.

Ο ίδιος όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση, ενώ πηγαίνει τακτικά στο νοσοκομείο για να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ερμηνεύτριας αλλά και φυσικά για να είναι στο πλευρό της οικογένειάς της.

Σήμερα η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο και ο Αντώνης Ρέμος με ευγένεια είπε: «Θα ήθελα λίγο να σεβαστούμε λίγο ακόμη επειδή δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος. πολύ σύντομα θα τοποθετηθώ. Θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο για να ξεπεραστεί ο κίνδυνος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή