Περιπέτεια υγείας για την Χριστίνα Αλούπη - «Αν φύγετε, κινδυνεύει η ζωή σας»

Τι της είπαν οι γιατροί που την εξέτασαν 

Περιπέτεια υγείας για την Χριστίνα Αλούπη - «Αν φύγετε, κινδυνεύει η ζωή σας»
1'

Περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πρόσφατα η Χριστίνα Αλούπη, καθώς είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Η ίδια εξήγηση την κατάσταση στην εκπομπή «Πρωινό», ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι γιατροί της ξεκαθάρισαν πως εάν δεν προβεί σε χειρουργική επέμβαση, μπορεί να χάσει τη ζωή της.

«Την Κυριακή το μεσημέρι, ήμουν μια χαρά και με έπιασε ένας έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα. Ήταν σαν σφάχτης, μαχαιριές. Είπα ότι κάτι μπορεί να έφαγα και δεν έδωσα σημασία. Ο πόνος δεν υποχωρούσε και πέρασε κουτσά στραβά με παυσίπονα. Δεν είχα τίποτα, μόνο οξύ πόνο στην κοιλιά. Έστειλα τα παιδιά στο σχολείο και μίλησα με τον γιατρό. Δεν πήγε το μυαλό μου για τα επείγοντα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι της είπαν, όταν βρέθηκε τελικά στο νοσοκομείο. «Μια φίλη μου μου είπε να πάω στα επείγοντα. Έκανα αιματολογικές, υπέρηχο και μου βρήκαν ότι έξω οξεία σκωληκοειδίτιδα. Ήταν πολύ οριακό για να σπάσει. Μου είπανε ότι θα μπω χειρουργείο», αναφέρει.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Τους είπα να φύγω και να τακτοποιήσω τα παιδιά πρώτα και μου είπαν ότι "αν φύγετε, κινδυνεύει η ζωή σας". Έκανα προεγχειρητικό έλεγχο για να με βάλουν στο χειρουργείο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή