Λουκία Πιστιόλα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της - «Διαγνώστηκα με Πάρκινσον»

Η Λουκία Πιστιόλα έκανε γνωστό πως δίνει μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον.

Λουκία Πιστιόλα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της - «Διαγνώστηκα με Πάρκινσον»
1'

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, συγκλονίζοντας μιλώντας για τη μάχη που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Blue Train» στο θέατρο άλμα, ένα έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

«Έχω αρχίσει να έχω δυσαρθρία. Έπαθα Πάρκινσον και από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πέφτουν οι δυνάμεις σου και να θέλεις να πεθάνεις στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συνάδελφους σου. Με το Πάρκινσον δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο 100% και αυτό θέλει το θέατρο», είπε για τις δυσκολίες που βιώνει η Λουκία Πιστιόλα.

Για το θέατρο η Λουκία Πιστιόλα τόνισε πως, «''Το «Blue Train'' θα είναι η τελευταία μου παράσταση και αυτό γιατί παίζω μόνο 20 λεπτά. Τα παιδιά στο θέατρο με βοηθάνε για τον ρόλο μου. Το θέατρο είναι οικογένεια. Ανακάλυψα πέρυσι την Αίγινα. Είναι μία ήρεμη ζωή που βλέπεις τα ηλιοβασιλέματα. Κολυμπάω γιατί το επιβάλλει το Πάρκινσον. Η Αίγινα είναι μία επιλογή αναμενόμενη. Δεν θέλω να κάνω άλλο θέατρο και τηλεόραση».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή