Άγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλλα: Αποκάλυψε άγνωστες φιλανθρωπίες της

«Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», ανέφερε μεταξύ άλλων για την Μαρινέλλα ο Άγγελος Παπαδημητρίου 
1'

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο Άγγελος Παπαδημητρίου την Τετάρτη 2/10.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία του με τη Μαρινέλλα, ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για την σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Μα είναι δυνατόν να λένε ότι πήγαινε γυρεύοντας; Τι πράγματα είναι αυτά; Με τη Μαρινέλλα είχαμε συνεργαστεί στο Κι Ύστερα Ήρθαν Οι Μέλισσες του Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία του Κουτσομύτη. Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της, ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει. Μεγάλη προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Κοιμόταν 2, 2μιση ώρες την ημέρα. Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τις φιλανθρωπίες που έκανε η αγαπημένη Μαρινέλλα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου ανέφερε: ««Μεγάλα μυστικά, δεν κάνει να λέγονται αυτά τώρα για τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε. Θα πω ένα πολύ ασήμαντο μπροστά στα χίλια που είχε κάνει. Φορτώναμε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα και πηγαίναμε, για παράδειγμα, σε ένα μοναστήρι. Κουβαλούσαμε τενεκέδες λάδια, βούτυρα, μακαρόνια. Κακώς λέγονται αυτά τώρα αλλά…».

«Μου έλεγε καμιά φορά: να σου πάρω ένα αυτοκίνητο; Όχι ότι είχε χρήματα αλλά σκεφτόταν: μα να μην έχεις αυτοκίνητο; Από την ευγένειά της, όχι από τίποτα άλλο. Της έλεγα: έχω λεφτά για να πάρω αλλά δεν θέλω», κατέληξε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.