Χάρης Ακριτίδης: «Την πληρώνω και μου τα έχει όλα έτοιμα» - Τι είπε για τη γυναίκα του

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή του στο «Πρωινό» την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου.

Χάρης Ακριτίδης: «Την πληρώνω και μου τα έχει όλα έτοιμα» - Τι είπε για τη γυναίκα του
2'

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε για τη σύζυγό του και τον γάμο τους, τον Σάκη Ρουβά, αλλά και τον Νότη Σφακιανάκη.

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαι ο άντρας του σπιτιού, αλλά θεωρώ ότι ο άντρας του σπιτιού στο σπίτι είναι η γυναίκα. Παντρεύτηκα μικρός, η γυναίκα μου ήταν 13 στα 14 κι εγώ 16 στα 17. Γενικά έμαθα από το σπίτι μου και αυτό ας κατηγορήθηκε - που δεν ισχύει στην ουσία γιατί για να με έχει η γυναίκα μου τόσα χρόνια σημαίνει ότι περνάει καλά - είμαι γαλουχημένος με αυτόν τον τρόπο, από την οικογένειά μου, εγώ δεν κάνω τίποτα, όλα τα κανονίζει η γυναίκα μου. Αλλά και εγώ δεν έχω στείλει ποτέ τη γυναίκα μου στη δουλειά. Την “πληρώνω” και μου τα έχει όλα έτοιμα. Είμαι του "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". Έχουμε χάσει τη μπάλα τώρα τελευταία με αυτή τη μόδα».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή του στο «Πρωινό» την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου.


Για τη δήλωση του Σάκη Ρουβά ότι το τραγούδι του «Μακαρόνια με κιμά» είναι διαχρονικό, ο Χάρης Ακριτίδης σχολίασε: «Για εμένα προσωπικά ο Σάκης Ρουβάς είναι διαχρονικός, όχι τα τραγούδια του. Δεν μπορώ να πω ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει πει τραγούδια διαχρονικά. Μην τρελαθούμε! Το “Μακαρόνια με κιμά” δεν είναι σαν το “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”. Οι στίχοι δεν μου άρεσουν καθόλου, είναι αστείοι, αν το έλεγα εγώ αυτό το τραγούδι ακόμα θα με έδερναν. Θα μου πεις τώρα ρε Χάρη από τη στιγμή που το τραγουδάνε χίλια, δύο χιλιάδες άτομα είναι και αυτό διαχρονικό. Αν το πεις κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί να το ψηφίσεις ως διαχρονικό. Όσο κι αν αγαπώ το “Μακαρόνια με κιμά” δεν μπορώ να πω ότι είναι διαχρονικό».

Τέλος, ο τραγουδιστής ομολόγησε ότι βλέπει τον Νότη Σφακιανάκη, παρά το γεγονός ότι έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιόητας τα τελευταία χρόνια: «Κάποιες φορές συναντιόμαστε τετ α τετ με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τι κάνει στους άλλους, εμένα πάντα με χαιρετάει, πάντα με αγαπάει και είμαι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που με φιλοξένησε και στην Κω μαζί με την οικογένειά μου και περάσαμε ένα καλοκαίρι απίστευτο μαζί. Είναι θεός, δεν υπάρχει».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή