Κατερίνα Γιατζόγλου: «Οι μεγαλύτερες απιστίες γίνονται μετά τα 50»

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε για το φλερτ και την απιστία

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Οι μεγαλύτερες απιστίες γίνονται μετά τα 50»
1'

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τις διατροφικές της συνήθειες, το φλερτ και την απιστία.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά είπε: «Οι μπάμιες και τα φασολάκια είναι τα αγαπημένα μου φαγητά. Όταν έχω λιγούρες, τρώω σταφύλι, σύκα, μήλο κλπ.».

Σε ερώτηση για το αν φλερτάρουν τον σύντροφό της, απάντησε: «Δεν βρίσκω κακό να φλερτάρουν τον σύντροφό μου. Το θέμα δεν είναι τι κάνει η άλλη, αλλά τι κάνει αυτός. Εμένα μου αρέσει να φλερτάρουν τον άντρα μου, να τον φλερτάρουν 100. Απ’ όσο ξέρω, κανένας σύντροφός μου δεν με έχει απατήσει. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις 100%, λέω "απ' όσο ξέρω"».

Ενώ, σε σχέση με το θέμα της απιστίας, είπε: «Οι μεγαλύτερες απιστίες γίνονται μετά τα 50. Μετά τα 50 γίνεται το έλα να δεις. Ο Παπανώτας να μας πει! Το σεξ παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, δεν θα το έλεγα ότι είναι ο πρωταρχικός παράγοντας, αλλά ναι είναι σημαντικό σίγουρα».

«Το μυστικό ομορφιάς μου είναι ο ύπνος, κοιμάμαι από τις 22:30», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ σε ερώτηση για το πώς θα κατέτασσε σε αξιολογική σειρά το φαγητό, το σεξ και τον ύπνο, η Κατερίνα Γιατζόγλου απάντησε: «Σεξ, φαγητό, ύπνος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή