Βασίλης Καρράς: Γίνεται πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή

Συγκίνηση με το εγχείρημα της οικογένειας του Βασίλη Καρρά για την πραγματοποίηση της τελευταίας του επιθυμίας
1'

Δέκα μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη όντας προσβεβλημένος από COVID-19 και αντιμετωπίζοντας καρκίνο του πνεύμονα.

Το πρωί της Πέμπτης (3/10) ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open και μίλησε για την τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά, την οποία θα πραγματοποιήσει η οικογένεια του ερμηνευτή σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, 15 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή, θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουνίου, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.

«Όλα τα χρήματα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έκανε εθελοντική προσφορά ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία είκοσι χρόνια.», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Ανατριχιάζω από χαρά με την κίνηση της οικογένειας που έκανε πραγματικότητα της επιθυμία του Βασίλη. Θα δούμε κάτι που αξίζει πραγματικά στην φήμη και την ιστορία του Βασίλη Καρρά.», σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Βασίλη Καρρά.

«Μέχρι και δέκα μέρες πριν φύγει από την ζωή, ο Βασίλης Καρράς οργάνωνε τα πάντα, από το πως θα κυλήσουν οι εργασίες στο χωριό της Ειρήνης μέχρι το πως πρέπει να πορευτεί η γυναίκα του.», είπε καταλήγοντας ο δημοσιογράφος για τον ερμηνευτή.

Σχετικές ειδήσεις