Κατερίνα Στανίση: «Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου»

Η επιτυχημένη λαϊκή ερμηνεύτρια μίλησε για την προσωπική της ζωή.
1'

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε η Κατερίνα Στανίση. Η επιτυχημένη λαϊκή ερμηνεύτρια, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε: «Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, έτσι είναι σε αυτή τη δουλειά. Αν την αφήσεις, σε αφήνει. Δεν το έχω μετανιώσει. Παλεύω από παιδάκι, ας μην είμαστε αχάριστοι!».

Ακόμα είπε ότι: «Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια, είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα και φλερτ με συνάδελφους αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί».

Μιλώντας για τον έρωτα εξήγησε πως: «Ο έρωτας σε γεμίζει, σε κάνει άλλο άνθρωπο, αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Όταν αγαπάς και για τους δύο, μέχρι πότε θα το κάνεις; Έχω περάσει από τέτοιες σχέσεις. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω εγκαταλείψει τον έρωτα εντελώς!».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να γίνει η ζωή της ταινία, η Κατερίνα Στανίση απάντησε: «Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου. Αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται ατόφια, χωρίς συμπληρώματα».