Πού γυρίζονται οι φετινές σειρές εποχής – Τα επιβλητικά σκηνικά και τα ιστορικά κτίρια

Πίσω από τις σειρές εποχής υπάρχει μεγάλη έρευνα τόσο για το σενάριο, όσο και για τους χώρους των γυρισμάτων

Πού γυρίζονται οι φετινές σειρές εποχής – Τα επιβλητικά σκηνικά και τα ιστορικά κτίρια
2'

Μία ακόμη σεζόν με πρωταγωνίστρια τη μυθοπλασία έχει ξεκινήσει και οι σειρές μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Σε σίριαλ εποχής, μάλιστα, οι σκηνές καθηλώνουν όπως και οι επιβλητικοί χώροι που γίνονται τα γυρίσματα.

kallas.jpg

Η παραγωγή «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, θα βγει στον αέρα στην ΕΡΤ. Κάποιες από τις σκηνές έχουν γυρι

στεί στο σπίτι της διάσημης σοπράνο, στη οδό Πατησίων 61, παρά τις εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση του κτιρίου. Για την ιστορία, η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της, τον βαρύτονο εραστή της, την πιανίστρια αδελφή της, τον Γερμανό μαέστρο. Όμως, καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Μία από τις νέες σειρές, που έχει κερδίσει ήδη το κοινό, είναι το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1. Για τις ανάγκες του ξενοδοχείου, έχει διαμορφωθεί ειδικά ένας χώρος στα στούντιο Κάπα ενώ η εξωτερική όψη που βλέπουμε είναι από πλάνα της σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Οι λάτρεις των σειρών εποχής περιμένουν τη «Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά», που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1. Τα εξωτερικά γυρίσματα γίνονται στον Μαραθώνα και τη Μάνη, ενώ ο πύργος που θα δούμε είναι αυτός που είχε χρησιμοποιηθεί και την περσινή σεζόν για τον πρώτο κύκλο της σειράς. Πρόκειται για έναν επιβλητικό πύργο, που αναγέρθηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ. «Έχουμε καλύψει γκαζόν, πισίνες και έχουμε χτίσει έναν πύργο στα οκτώ μέτρα ύψος, με πολεμίστρες», είχε πει σε επικοινωνία του με τους δημοσιογράφους ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος αποκάλυψε ότι το κόστος του σκηνικού ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
07:56ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το VW Golf GTI έβαλε στολή!