Ποιος Μπραντ Πιτ; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος (και εννιά χρόνια μικρότερος) της Αντζελίνα Τζολί

Οι φήμες... επαληθεύτηκαν!

Ποιος Μπραντ Πιτ; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος (και εννιά χρόνια μικρότερος) της Αντζελίνα Τζολί
Associated Press
1'

Σταμάτησε να κρύβεται η Αντζελίνα Τζολί και παρουσίασε «επισήμως» στο Instagram τον νέο σύντροφό της. Δεν είναι άλλος από τον κατά εννιά χρόνια μικρότερό της ράπερ, πολιτικό ακτιβιστή, ποιητή και δημοσιογράφο Ακάλα, με τον οποίο είχε θεαθεί παλαιότερα να τρώει σε εστιατόριο, αλλά ο κύκλος της επέμενε ότι ήταν επαγγελματικό ραντεβού.

tzoli03104

Η σταρ του Χόλιγουντ για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ αποφάσισε να επιβεβαιώσει τις φήμες ότι έκανε νέο ξεκίνημα στην προσωπική ζωή της με τον Βρετανό Ακάλα, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κίνσλι Τζέιμς ΜακΛιν Ντάλεϊ. Αυτή την ερμηνεία δίνει δημοσίευμα της «Daily Mail» στις φωτογραφίες που ανάρτησε η 49χρονη Τζολί στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της εταιρίας της Atelier Jolie. Σε αυτές η ηθοποιός δείχνει ότι ο 40χρονος Ακάλα συμμετείχε στο πάρτι που διοργάνωσε η Τζολί στο κτίριο της εταιρίας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης για τον ποιητή Μουσταφά Αχμέντ.

tzoli031041

Μετά το πάρτι ο πολυτάλαντος Ακάλα συνόδευσε την Τζολί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, όπου προβλήθηκε η ταινία «Maria» με τη σταρ στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας. Οι πρώτες φήμες ότι είναι ζευγάρι κυκλοφόρησαν πέρυσι, όταν εθεάθησαν σε δείπνο στο Μιλάνο, ενώ εντάθηκαν φέτος τον Αύγουστο, όταν τους είδαν να βγαίνουν μαζί από ξενοδοχείο στη Βενετία, στη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή