Βαλάντης: «Θα καλούσα την Ματούλα Ζαμάνη με την κιθάρα της στο τζακούζι μου»

«Το θεώρησα πολύ σέξι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης για την Ματούλα Ζαμάνη

Βαλάντης: «Θα καλούσα την Ματούλα Ζαμάνη με την κιθάρα της στο τζακούζι μου»
1'

Στην εκπομπή «Super Katerina» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (4/10) ο Βαλάντης, με αφορμή το σκηνικό με την Ματούλα Ζαμάνη.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατη συναυλία της η τραγουδίστρια έβγαλε την μπλούζα της πάνω στη σκηνή με το κοινό να την καταχειροκροτά. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα πολλοί ήταν εκείνοι που διχάστηκαν με αυτή την κίνηση.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Βαλάντης τάχθηκε υπέρ της Ματούλας Ζαμάνη, σχολιάζοντας:

«Η Ματούλα έχει μια ιδιαίτερη φωνή και αυτή είναι η επιτυχία της. Γιατί έγινε αυτός ο ντόρος; Τι μας ενόχλησε ακριβώς; Έχουμε φτάσει το 2024, έχουν δημιουργηθεί κινήματα σε όλον τον κόσμο για τον ρατσισμό και γινόμαστε οι χειρότεροι.

Είχα κάνει κάποιες δηλώσεις που παρανοήθηκαν όταν είχα πει για τους παχύσαρκους. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω, έχω έναν χρόνο να βγω στην τηλεόραση.

Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνησή της. Κι εγώ ως καλλιτέχνης έχω αισθανθεί την ανάγκη να βγάλω τα ρούχα μου. Με κράτησε η τρίχα που έχω πάνω μου!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Το θεώρησα και πάρα πολύ σέξι. Θα την καλούσα την κ. Ζαμάνη για μια νύχτα με την κιθάρα της στο τζακούζι μου! Αυτό που βγάζει! Δεν είναι πάντα η ομορφιά!», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Βαλάντης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή