Τζένιφερ Άνιστον: Μιλά για την ελληνική της οικογένεια - Έχει «εσωτερικό τραύμα»

«Οι Έλληνες λατρεύουν κάθε είδους οικογενειακή συγκέντρωση» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός

Τζένιφερ Άνιστον: Μιλά για την ελληνική της οικογένεια -  Έχει «εσωτερικό τραύμα»
Φωτογραφία Αρχείου
3'

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πρόσφατα μια εκπληκτική λεπτομέρεια για την παιδική της ηλικία, που συνδέεται με την ελληνική της κληρονομιά, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» το βράδυ της Τετάρτης.

Η 55χρονη ηθοποιός μίλησε για μια οικογενειακή παράδοση που της έφερε ένα μείγμα πολιτιστικής υπερηφάνειας και προσωπικής δυσφορίας - τον χορό της κοιλιάς στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Η Άνιστον, η οποία μεγάλωσε στο Θάουσαντ Όουκς της Καλιφόρνια με τον πατέρα της Τζον Άνιστον, ένα ελληνικής καταγωγής αστέρι σαπουνόπερας, και τη μητέρα της Νάνσι Ντάου, μοιράστηκε αναμνήσεις που πολλά παιδιά με μεταναστευτικό υπόβαθρο θα μπορούσαν να ταυτιστούν.

Όταν ρωτήθηκε από τον Τζίμι Κίμελ αν είναι αλήθεια ότι η οικογένειά της την έβαζε να χορεύει τον χορό της κοιλιάς την παραμονή των Χριστουγέννων, η Άνιστον παραδέχτηκε: «Ναι, και όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων, κάθε φορά, πραγματικά».

Αναλογιζόμενη την εμπειρία αυτή, η σταρ του «Τα Φιλαράκια» περιέγραψε πώς η ελληνική οικογένειά της συχνά μετέτρεπε τα οικογενειακά δείπνα σε αυτοσχέδιες παραστάσεις.

«Οι Έλληνες λατρεύουν κάθε είδους οικογενειακή συγκέντρωση», εξήγησε. «Θα έλεγαν, "Ας σηκωθούμε και ας παρακολουθήσουμε". Είναι όπως όταν οι γονείς λένε, ''Παίξε πιάνο για όλους''. Για μένα, ήταν ο χορός της κοιλιάς».

Η Άνιστον παραδέχτηκε ότι αυτές οι συχνές αιτήσεις για παράσταση της άφησαν «εσωτερικό τραύμα». Η πίεση του να χορεύει μπροστά στους Έλληνες συγγενείς της, συμπεριλαμβανομένων των θείων και των γιαγιάδων της, την έχει επηρεάσει μέχρι σήμερα.

«Έχω τόσο άγχος όταν οι φίλοι μου βάζουν τα παιδιά τους να εμφανίζονται μπροστά σε άλλους. Έχω ένα εσωτερικό τραύμα από το να πρέπει να το κάνω αυτό η ίδια», μοιράστηκε.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει για αυτή την οικογενειακή παράδοση σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly το 2016. Η Άνιστον θυμήθηκε πώς η ελληνική κληρονομιά του πατέρα της έπαιξε κεντρικό ρόλο στην ανατροφή της.

«Όταν ήμουν παιδί, με έβαζαν να χορεύω τον χορό της κοιλιάς την παραμονή των Χριστουγέννων. Ντυνόμουν σαν μικρή Ελληνίδα και αφού έκανα μαθήματα χορού της κοιλιάς, έπρεπε να δώσω παράσταση», είπε. Για εκείνη, δεν επρόκειτο για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, αλλά μάλλον για «τον εξευτελισμό της Τζεν τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε αστειευόμενη.

Η εμφάνιση της Άνιστον στην εκπομπή έγινε επίσης για να προωθήσει το νέο της παιδικό βιβλίο, «Clydeo Takes a Bite Out of Life», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον σκύλο διάσωσής της Clyde. Η ηθοποιός έφερε μάλιστα τον Clyde μαζί της στο στούντιο, επιτρέποντάς του να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Δείτε την όλη συνέντευξη της στον Τζίμι Κίμμελ:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή