Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη – Τι γίνεται με Σκορδά και Λιάγκα

Σκαμπανεβάσματα, πρωτιές που αλλάζουν χέρια και εκπλήξεις
1'

Τρεις εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που οι πρωινές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα και το κοινό έχει δείξει τις προτιμήσεις του. Βέβαια, η κατάταξη δεν έχει σταθεροποιηθεί αφού βλέπουμε την πρώτη θέση να αλλάζει χέρια και να ακολουθούν ανατροπές.

Έτσι, χθες Πέμπτη, ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» τερμάτισε στην πρώτη θέση τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 κατέγραψε 18,6% και 17,9% αφήνοντας πίσω τη Φαίη Σκορδά. Το «Buongiorno» στο MEGA σημείωσε 11% στο σύνολο και 12,9% στους τηλεθεατές 18-54 και βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την έκπληξη και ανέβηκε στο δεύτερο βάθρο, κάνοντας χθες με τη «Super Κατερίνα» 13,1% στο σύνολο και 13,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Breakfast@STAR» κλειδώνει σταθερά ποσοστά, που χθες μεταφράστηκαν στο 8,2% του συνόλου και στο 10,9% των τηλεθεατών 18-54.

Το «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» του OPEN έκανε 5% και 7%.

Οι ενημερωτικές εκπομπές, που ρίχνονται εκείνη την ώρα στην αρένα, κρατούν μία δυναμική στο σύνολο. Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ έκαναν 17,2% στο σύνολο και 6,4% στους τηλεθεατές 198-54, ενώ το «Live You» του ίδιου καναλιού 12,2% και 5,5%. Η κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο STAR, έκανε 11% στο σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις