«Έχω παιδιά»: Πρεμιέρα στο MEGA για τη νέα κωμωδία – Ποιες μέρες θα προβάλλεται

Το Μεγάλο κανάλι συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και τις ελληνικές σειρές

«Έχω παιδιά»: Πρεμιέρα στο MEGA για τη νέα κωμωδία – Ποιες μέρες θα προβάλλεται
1'

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 21.00, η κωμική σειρά «Έχω παιδιά» κάνει πρεμιέρα στο MEGA με σκοπό να χαρίσει άφθονο γέλιο στο κοινό. Μάλιστα, το σίριαλ θα προβληθεί back to back μέχρι και την Πέμπτη, με τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια.

Πώς αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού όταν αποκτά δυο «γλυκύτατους μπελάδες»; Μπορούν συγγενείς και φίλοι να παρακολουθήσουν αυτή την καθημερινότητα που είναι γεμάτη απρόοπτα και αστείες καταστάσεις;

Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε... άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης, πρωταγωνιστούν ενώ στον ρόλο της Αντιγόνης θα δούμε τη Μπέσσυ Μάλφα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή