Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης» - Τι είπε για το reunion των «Απαράδεκτων»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολιάζοντας το reunion των «Απαράδεκτων» δήλωσε για ποιο λόγο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα ένα remake.
1'

Το αίτημα του κόσμου για remake των Απαράδεκτων δεν μπορεί να υλοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο λόγο, δήλωσε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέφερε ότι δεν βλέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι το σκετσάκι των «Απαράδεκτων» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο στην Ταράτσα του Φοίβου δεν σημαίνει ότι η σειρά επιστρέφει.

«Bρισκόμαστε συχνά. Το αίτημα δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει, το έχουμε αποφασίσει εδώ και χρόνια. Ο βασικός λόγος είναι ότι λείπει ο Βλάσσης», τόνισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνεντευξής του είπε με χιούμορ, «Δουλεύω από τα 12, αλλά είμαι ιδεολόγος τεμπέλης. Μου αρέσει να μην κάνω τίποτα.

Ενώ για αρνητικά σχόλια που δέχεται, όπως είπε, μέσω social media. «Δεν με νοιάζει να με τοποθετήσουν, δεν παρακολουθώ τους οχετούς που λένε, οπότε δεν με ακουμπάνε. Τι να πω, ζούμε εδώ και χρόνια τον φασισμό της κοινής γνώμης. Αυτό το πράγμα, δήθεν ελευθερία, είναι ένας υφέρπων φασισμός, στον οποίο δεν μπορείς να μιλήσεις. Λες σε κάποιον ότι πήρε δύο κιλά και αρχίζει η αντίδραση. Δεν επιτρέπεται να πεις τίποτα και σε κανέναν, κρίνεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.