ΣΚΑΪ: Ντόμινο αλλαγών στη βραδινή ζώνη – Τι θα συμβεί με το «Survivor»

Προγράμματα «προσγειώνονται» στην prime time και μοιράζεται ξανά η τράπουλα
2'

Τις επόμενες εβδομάδες το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στη βραδινή ζώνη ολοκληρώνεται, με σόου και ντοκιμαντέρ να κάνουν πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 21.00, βγαίνει στον αέρα το «Voice of Greece».

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός, συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και είναι στον ΣΚΑΪ! Στη νέα «εκρηκτική» σεζόν, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Έλενα Παπαρίζου είναι οι coaches που αναζητούν και διεκδικούν την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Πόσοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν στις Blind Auditions; Πώς θα διαμορφωθούν οι ομάδες των coaches; Το πρότζεκτ, έπειτα από ένα μικρό διάστημα αποχής, κάνει come back και υπόσχεται να γίνει η παρέα του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για μία κίνηση-ματ του καναλιού του Φαλήρου, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 21.00, δεν θα προβληθεί το ριάλιτι επιβίωσης «Tempting Fortune». Πρώτη επίσημη θα κάνει το ντοκιμαντέρ «Σκοτεινή Δεκαετία 1964-1974», η σειρά έξι επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά, που φωτίζει άγνωστα παρασκήνια της πιο ταραγμένης δεκαετίας της σύγχρονης ιστορίας μας.

Τη σκυτάλη θα παίρνει το «Survivor», που θα κρατά συντροφιά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 22.15. Το «Tempting Fortune», πλέον, θα παίζεται από Τρίτη έως και Παρασκευή στις 21.00.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, τα δύο ριάλιτι θα διαρκέσουν μέχρι τον Δεκέμβριο όπου θα αποχαιρετίσουν μαζί με το πρώτο μισό της χρονιάς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το φορμάτ «Exatlon», ενώ μετά την άφιξη του Κωνσταντίνου Ζούλα στο κανάλι του Φαλήρου μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές.