Τέσσερις πρωταγωνιστές επέστρεψαν στην TV έπειτα από χρόνια απουσίας

Πρωταγωνιστούν σε νέες σειρές και τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Τέσσερις πρωταγωνιστές επέστρεψαν στην TV έπειτα από χρόνια απουσίας
Η Ηρώ Μουκίου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Έρωτας»
4'

Ο καθένας έχει χαράξει τη δική του πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, με έναν κοινό παρονομαστή: απείχαν από τη μικρή οθόνη για πολλά χρόνια. Ηθοποιοί, αγαπητοί στο κοινό, έκαναν ηχηρό come back τη φετινή σεζόν ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές.

Στο άκουσμα της είδησης της επιστροφής του Δημήτρη Πιατά στην TV, πολλοί ενθουσιάστηκαν. Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς που πέρασαν από το εγχώριο στερέωμα, με τεράστιες επιτυχίες και σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, αποφάσισε να βρεθεί στη νέα κωμωδία της ΕΡΤ «Αρχελάου 5».

«Είναι μία πράξη προσωπικής μου διαμαρτυρίας, η αποχή μου από την τηλεόραση. Δεν απουσιάζω εγώ από την τηλεόραση, η τηλεόραση απουσιάζει από έμενα. Δεν αισθάνομαι ενοχές που δεν δουλεύω στην τηλεόραση. Έναν ηθοποιό χωρίς ταλέντο τον αντιμετωπίζω με απέραντο σεβασμό», είχε πει πέρυσι. Όμως, η πρόταση από τη δημόσια τηλεόραση, οι συνεργάτες και το σενάριο, τον έπεισαν για να πάρει τη μεγάλη απόφαση χαρίζοντας με το πηγαίο ταλέντο του στιγμές γεμάτες γέλιο.

Στην πιο επιτυχημένη κωμική σειρά της χρονιάς, στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» στον ALPHA, συναντάμε ένα πρόσωπο που λατρέψαμε τη δεκαετία του 90’ ως Βάνα στο all time classic «Οι Μεν και οι Δεν». Η Άννα Κουρή γεμίζει ξανά τα βράδια μας με γέλιο και το κοινό φαίνεται ότι ανυπομονούσε για τη συγκεκριμένη επιστροφή. «Θα ήθελα να παίξω και σε πιο δραματικές σειρές. Μετά το “Δεληγιάννειον παρθεναγωγείο” απείχα τηλεοπτικά για καιρό, γιατί δεν είχα προτάσεις από τα κανάλια…. Oι επαναλήψεις του “Μεν και Δεν” δυστυχώς δεν με αφήνουν να πάρω την απόσταση που θα ήθελα από τον ρόλο της Βάνας. Αγάπησα τον ρόλο της Βάνας Δάγκα, άλλα το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο πάπας. Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η ταύτιση», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη. Πάντως, φέτος θα έχει διπλή θέση… αφού το δεύτερο μισό ετοιμάζεται να βρεθεί σε νέο και πολλά υποσχόμενο σίριαλ.

Τηλεοπτικά μετρά λίγες δουλειές, όμως στο μυαλό όλων θα είναι πάντα η λατρεμένη Ματίνα Μανταρινάκη από τη θρυλική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η Καλλιρρόη Μυριαγκού επέστρεψε, φέτος, με τη νέα σειρά του ALPHA «Άγιος Έρωτας» τρελαίνοντας τους χρήστες των social media. «Καλλιρρόη Μυριαγκού επιτέλους δεν είσαι πια η Ματίνα Μανταρινάκη», έγραψε κάποιος στο X στην πρεμιέρα του σίριαλ αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο της και ο τρόπος που μεταπηδά στο δράμα είναι μοναδικός. Άλλωστε και η ίδια θέλει να κοιτά μπροστά και να εξελίσσεται, παρά τις ωραίες στιγμές που μάς έχει χαρίσει, δηλώνοντας πέρυσι σε συνέντευξή της για το τι την κάνει να λέει «ναι» σε μία σειρά: «Ένα καλό σενάριο, μια καλή παραγωγή, οι συντελεστές, μια πρόταση διαφορετική, ανατρεπτική, ένας όχι κατ’ ανάγκη μόνο κωμικός ρόλος».

Η Ηρώ Μουκίου συμπληρώνει αυτή τη λίστα, καθώς η επιστροφή της συζητήθηκε. Η ηθοποιός υποδύεται τη Σμαρώ στον «Άγιο Έρωτα», δίνοντας έναν παραπάνω λόγο στο κοινό να παρακολουθήσει το σίριαλ. «Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω είναι οι συντελεστές. Ακόμη και το ωραιότερο σενάριο να υπάρχει στο μεγαλύτερο κανάλι και με την καλύτερη εταιρεία παραγωγής, αν οι συντελεστές δεν μου είναι γνώριμοι, δεν με έχουν πείσει και δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, δεν θα κάνω μια δουλειά. Επίσης, το οικονομικό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Ποτέ δεν αποτιμώ σε χρήμα την ποιότητα μιας δουλειάς. Και στην τηλεόραση και στο θέατρο, αν δεν είναι καλές οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου, βασανίζεσαι. Πραγματικά, δεν αξίζει όσα χρήματα και να παίρνεις, όση επιτυχία και να έχεις, να βρίσκεσαι σε τέτοια συνθήκη. Στα 30 χρόνια που είμαι στον χώρο, μου έτυχε πολλές φορές να μην ταιριάζω με κάποιον, να μην έχω καλή χημεία ή να υπάρχουν εντάσεις», δήλωσε πρόσφατα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή