Άννα Βίσση: «Σείστηκε» το Καλλιμάρμαρο με 65.000 θεατές - «Είναι η καλύτερη βραδιά της καριέρας μου»

Συγκίνηση και αποθέωση για την Άννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στο Καλλιμάρμαρο
Eurokinissi
2'

Κατάμεστο ήταν το βράδυ του Σαββάτου (5/10) το Καλλιμάρμαρο για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Άννας Βίσση.

65.000 θεατές αψήφησαν την βροχή και έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τη δημοφιλή ερμηνεύτρια, η οποία τραγούδησε μερικές από τις 450 επιτυχίες που κουβαλά στις αποσκευές της για 51 χρόνια.

Στις κερκίδες των επισήμων βρέθηκε όπως πάντα δίπλα της ο Νίκος Καρβέλας στον οποίο αφιέρωσε τη χθεσινή βραδιά και τον ευχαρίστησε για όλα όσα της έχει χαρίσει αυτά τα χρόνια δισκογραφικά. Πλήθος διασήμων βρέθηκε επίσης για να παρακολουθήσει αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του Παναθηναϊκού Σταδίου περίπου μετά τις 9 το βράδυ και ερμήνευσε για τέσσερις ώρες περίπου μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με το κοινό να την ακολουθεί.

«Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα» - Η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής της συναυλίας στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο στάδιο που διήρκησε περισσότερο από 3,5 ώρες, ερμήνευσε τραγούδι εις μνήμην του Μίμη Πλέσσα.

Πιο συγκεκριμένα, η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να ερμηνεύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδι του Μίμη Πλέσσα που έφυγε χθες από τη ζωή.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και η φωτογραφία του Μίμη Πλέσσα μπήκε στην γιγαντοοθόνη.

Στη συνέχεια η Άννα Βίσση είπε το τραγούδι «Θα πιω απόψε το φεγγάρι».

Σχετικές ειδήσεις