Άννα Βίσση: «Πάντα ήθελα να είμαι μια παθιάρα τραγουδίστρια, ζω το όνειρό μου»

Τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση μετά τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο
2'

Συγκινημένη ήταν η Άννα Βίσση μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο.

Το βράδυ του Σαββάτου (5/10), 65.000 θεατές έδωσαν το παρών για να τιμήσουν την σπουδαία ερμηνεύτρια και να τραγουδήσουν μαζί της μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες της.

«Έχω βιώσει πολύ συγκινητικά συναισθήματα. Στη ζωή μου έχω εισπράξει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση. Για αυτό το να είσαι 66 χρονών, όπως είμαι εγώ σήμερα, και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο... Δεν είναι το νούμερο, είναι αυτό που μου έδωσαν», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της.

«Το χειροκρότημα καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας μου, το ότι τραγουδούσαν τα πάντα, αγαπούν τα τραγούδια μου, τον Νίκο Καρβέλα που τα έγραψε, τον τρόπο που τα λέω, τον τρόπο που τα αισθάνομαι, το ότι τα ζω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έλεγε η Τζάνις Τζόπλιν "άμα δεν αισθανθείς αυτή τη λέξη από Κ, δεν θα τη μεταφέρεις ποτέ στο κοινό". Σήμερα επιβεβαιώθηκα ότι αυτό που ήθελα να γίνω, ήταν μια ενεργειακή τραγουδίστρια, μια παθιάρα τραγουδίστρια και αυτό έγινα. Πάντα πίστευα ότι είμαι γεννημένη για να κάνω μουσική. Δεν ήξερα ακριβώς πώς θα γίνει, αλλά πάντα το ήξερα», δήλωσε η Άννα Βίσση.

«Την αγαπάω τη Βίσση. Παρόλο που της τα χώνω πολλές φορές, τη διορθώνω, τη μπουστάρω να κάνει κι άλλα πράγματα. Είναι η τόλμη που έχω να μην ακούω και να μην αφουγκράζομαι αρνητικά και συντηρητικά πράγματα. Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανείς δεν έχει ηλικία. Δηλαδή αν φτάσεις 60, περιμένεις να πεθάνεις; Όχι. Μακάρι να μην γεννηθεί ξανά άλλη Άννα Βίσση. Δεν σκέφτομαι τον τίτλο "απόλυτη Ελληνίδα σταρ", δεν το αισθάνομαι ως βάρος. Είναι ωραίο, μου αρέσει, με τιμάει, με φτιάχνει, αλλά δεν ζω με αυτό», είπε καταλήγοντας η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Σχετικές ειδήσεις