Άννα Βίσση: Γέμισε το Καλλιμάρμαρο με 66.000 κόσμο - Τα highlights και τα 51 χρόνια στο τραγούδι

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό της στα τραγούδια πέντε δεκαετιών - Μοναδικές εικόνες της μεγαλειώδους συναυλίας αναρτήθηκαν στα social media

Άννα Βίσση: Γέμισε το Καλλιμάρμαρο με 66.000 κόσμο - Τα highlights και τα 51 χρόνια στο τραγούδι
Instagram
2'

Μεγαλειώδης η συναυλία της Άννας Βίσση το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 66 χιλιάδες θαυμαστές. Όλοι τους απόλαυσαν την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «η απόλυτη σταρ».

Από νωρίς το απόγευμα, θεατές, που δεν πτοήθηκαν από τη βροχή, άρχισαν να συρρέουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο προκειμένου να εξασφαλίσουν θέσεις. Η αρένα αλλά και οι κερκίδες γέμισαν ασφυκτικά και μέχρι την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή η Άννα Βίσση, κόσμος προσπαθούσε να μπει.

https://www.instagram.com/p/DAy6P36OG8Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ήρθε η στιγμή της έναρξης όλα τα μάτια στράφηκαν στη σκηνή και η Άννα Βίσση εμφανίστηκε απαστράπτουσα και έτοιμη να ταξιδέψει το πολυπληθές κοινό της σε τραγούδια πέντε δεκαετιών.

https://www.instagram.com/reel/DAy2wlWBeEO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλο το στάδιο έγινε ένα, σηκώθηκε όρθιο και πωρώθηκε με την Άννα Βίσση. «Άννα, ζούμε για να σε ακούμε» φώναζαν οι φαν και η τραγουδίστρια ανταπέδιδε την αγάπη.

https://www.instagram.com/reel/DAy_fXuuRHk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλήθος αναρτήσεων από την εντυπωσιακή συναυλία φιλοξενήθηκε στα social media και συνεπώς πολλοί που δεν είχαν τη δυνατότητα να την απολαύσουν από κοντά είδαν πολλά στιγμιότυπα από την πολυετή της καριέρα.

https://www.instagram.com/p/DAy8da7s0ny/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα highlights της βραδιάς ήταν η αφιέρωση της Άννας Βίσση τόσο στον Μίμη Πλέσσα που «έφυγε» από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 100 χρόνια όσο και στον Δημήτρη Κόκοτα που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή