Διπλή πρεμιέρα απόψε για τον ANT1 – Γρηγόρης Αρναούτογλου και «Μάγισσα» στην αρένα

Η late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχονται στον ΑΝΤ1

Διπλή πρεμιέρα απόψε για τον ANT1 – Γρηγόρης Αρναούτογλου και «Μάγισσα» στην αρένα
2'

Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου ξεκινά δυναμικά για τον ANT1, καθώς έρχονται δύο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Απόψε, στις 24.00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει ποδαρικό στην τηλεοπτική σεζόν με το «The 2Night Show».

Ο παρουσιαστής συναντά, για 9η χρονιά, ενδιαφέροντα πρόσωπα και οι εξομολογήσεις σίγουρα θα συζητηθούν. Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Αρβανίτης ή αλλιώς «gianadoumeti8aginei». Ο νεαρός content creator ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να δοκιμάζει περίεργες γεύσεις και να γνωρίζει διαφορετικές κουλτούρες. Ποια είναι τα πιο ιδιαίτερα φαγητά που έχει φάει; Τι δεν θα ξαναέτρωγε ποτέ; Γιατί του αρέσει να ταξιδεύει μόνος του; Τι θα ήθελε να γευτεί και δεν τα έχει καταφέρει ακόμα; Τέλος, μαζί με τον Γρηγόρη δοκιμάζουν ιδιαίτερες γεύσεις, που θα εντυπωσίαζαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 22.30, πρώτη επίσημη κάνει η σειρά «Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά». 1710, η Μάνη ζει κάτω από την ενετική κυριαρχία. Ο Ενετός διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο, με τη γυναίκα του, Ρενάτα, μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας στο πλευρό τους τον Νικήτα Λάσκαρη (προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη), που εκτελεί χρέη στρατιωτικού συμβούλου του. Οι Εσπόζιτο χαίρουν του σεβασμού της τοπικής κοινωνίας, γιατί είναι δίκαιοι και δοτικοί με τους Μανιάτες.

Η οικογένεια των Γερακάρηδων έχει πατριάρχη τον Μήτρο Γερακάρη (προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη), που είναι ιδιοκτήτης ενός καπηλειού με πόρνες και έχει μια ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή. Παραμένει, όμως, ανέγγιχτος από τους Ενετούς, λόγω της επιρροής του στους ντόπιους. Στον πύργο των Λασκαραίων, όλοι προετοιμάζονται για την άφιξη του νέου ρέκτορα, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, και της συζύγου του, Πανδώρας. Η άφιξη του σκληρού ρέκτορα θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Οι ντόπιοι ξεσηκώνονται, θεωρώντας πως κάτι διαβολικό βρίσκεται ανάμεσά τους και ο Τζουζέπε αποφασίζει να φτάσει μέχρι τέλους για να ανακαλύψει τον φονιά των κοριτσιών. Μία κατάρα και ένα χάρισμα γεννιούνται, όπως θα γεννηθεί και η έχθρα των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή