«Κόλαφος» η Βάσια Τριφύλλη για τον Χρήστο Μάστορα - «Είναι εμφανές ότι δεν έχει παιδεία»

«Μου φαίνεται λίγο γλυκερός για Καζαντζίδης», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη για τον Χρήστο Μάστορα
1'

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Breakfast@Star», με την γνωστή ηθοποιό να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Χρήστο Μάστορα.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ταλεντάρα, είναι πολυμαθής, πολυσχιδής, είναι πολλά. Ο Καζαντζίδης είχε μια ωραιοπάθεια, τον είχαν πείσει ότι είναι το απαύγασμα του ωραίου άντρα. Πάνω στο ωραίο της υπερβολής μπορεί να σκέφτηκε ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Γκλέτσος. Ο Μάστορας μου φαίνεται λίγο γλυκερός για Καζαντζίδης… Ο Καζαντζίδης ήταν ένας ανδροπρεπέστατος αρσενικός» είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Ο Μάστορας είναι εμφανές ότι δεν έχει παιδεία, δεν έχει background. Ποιος άλλος άνθρωπος ευπρεπής θα τολμούσε να κάνει τέτοιο σχόλιο όταν του έδωσε ο Θεός τη χάρη να βρεθεί έστω για μια στιγμή με τη Μαρινέλλα; Ο Νταλάρας δεν υποβάθμισε τη νοημοσύνη των δημοσιογράφων, τη δική του υποβάθμισε. Είναι χρόνια στη πιάτσα, ο Γιώργης δεν ήταν ποτέ εύκολος, οπότε δεν τον παρεξηγώ. Ο Νταλάρας είναι απ’ αυτούς τους, “….και δέρνουν”; Έχει το αδιαμφισβήτητο; Το αλάνθαστο; Τι έχει;» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικές ειδήσεις