Μαρία Μπακοδήμου: Πώς βρέθηκε στην εντατική η παρουσιάστρια - Η κρίσιμη κατάσταση της υγείας της

Η άγνωστη περιπέτεια της Μαρίας Μπακοδήμου με την υγεία της και οι δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ

Μαρία Μπακοδήμου: Πώς βρέθηκε στην εντατική η παρουσιάστρια - Η κρίσιμη κατάσταση της υγείας της
INSTAGRAM
1'

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου, ύστερα από σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Το αλλεργικό σοκ που την οδήγησε στην εντατική

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο για κάποιες τυπικές διαγνωστικές εξετάσεις, για τις οποίες χορηγείται συγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία, η οποία της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Σε συνέχεια αυτού, η Μαρία Μπακοδήμου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετά 24ωρα στην ΜΕΘ μέχρι την Δευτέρα (7/10), όπου και πήρε εξιτήριο, αφού παρουσίασε σταδιακή βελτίωση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια είχε μίλησει για την απογοήτευση που νιώθει με την εξέλιξη της τηλεόρασης: «Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι η τηλεόραση δεν περνάει καλά με τον εαυτό της. Δεν είναι η τηλεόραση που έχω αγαπήσει ως τηλεθεατής αλλά ως και ως άνθρωπος της τηλεόρασης. Το σκεφτόμουν όλη τη χρονιά αυτό. Νομίζω ότι η τηλεόραση έχει μπολιαστεί από τα social media. Μου μεταφέρει λίγο το κλίμα του Twitter, την τοξικότητα που ακολουθεί κάθε ανάρτηση, αυτό περνάει πλέον στην τηλεόραση, γίνεται λίγο δηλητηριώδης. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά αλλά και σε όσους αναφέρονται.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή