H Γη της ελιάς spoiler: Με ποιον ερωτεύεται η Αφροδίτη

Ένας νέος έρωτας φουντώνει στη Μάνη και φέρνει μεγάλες ανατροπές
1'

«Η Γη της ελιάς» συνεχίζει ακάθεκτη στη βραδινή ζώνη του MEGA με πολλά επεισόδια γεμάτα ανατροπές. Τις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε έναν χωρισμό να «μαγειρεύεται» και έναν νέο έρωτα να γεννιέται.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη εξομολογείται στην Ισμήνη ότι έχουν παγώσει τα συναισθήματά της για τον Χρήστο και στο μυαλό της υπάρχει κάποιος άλλος.

Η Αφροδίτη νιώθει περίεργα που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου και συνειδητοποιεί πως οι υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη είχαν βάση.

Παράλληλα, η γιατρός και ο Μιχάλης περνούν λίγο χρόνο μαζί στο καφενείο και η χημεία μεταξύ τους είναι απροσδόκητα καλή. Η Αφροδίτη δεν αντέχει άλλο και εξομολογείται στον Χρήστο ότι της αρέσει κάποιος άλλος.

Βέβαια, το ειδύλλιο Αφροδίτης-Μιχάλη δεν είναι η μοναδική ανατροπή. Η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με χυδαίο και προκλητικό τρόπο στον Κωνσταντίνο και μένει άναυδη. Αργότερα, ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν που έχει με τον Δημοσθένη.

Μετά από προτροπή του Μάνου, η Αθηνά με τη Μαρία πηγαίνουν στο σπίτι του Ισίδωρου για να τα βρουν. Παρά τον χαμό που έχει γίνει, ο Αποστόλης κανονίζει πάλι κρυφό ραντεβουδάκι με την Παυλίνα. Ο Στάθης επιτίθεται στον Χρήστο τη στιγμή που τον πετυχαίνει να τραβάει την Αριάδνη για να της μιλήσει με το ζόρι.

Σχετικές ειδήσεις