Κάνιε Γουέστ- Μπιάνκα Σενσόρι: Διαζύγιο βόμβα για ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια

Οι δυο τους έχουν να εμφανιστούν μαζί από  τις 20 Σεπτεμβρίου

Κάνιε Γουέστ- Μπιάνκα Σενσόρι: Διαζύγιο βόμβα για ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια
AP
1'

Ένα από τα πιο «περίεργα» ζευγάρια που τραβούσε πάνω του τα φλας όπου κι αν πήγαινε, ιδιαίτερα χάρη στις περίεργες εμφανίσεις της Μπιάνκα, που καμιά φορά ξεπερνούσαν και το γυμνό, φαίνεται ότι έβαλε τίτλους τέλους στον γάμο του.

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να χώρισε από τη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι πριν από αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με το TMZ, υποστήριξε ότι ο ράπερ και η σύζυγός του σπανίως εμφανίζονται μαζί το τελευταίο διάστημα και «πιθανώς» σχεδιάζουν να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η 47χρονη που βρισκόταν στο Τόκιο, πέταξε για Αυστραλία ώστε να είναι με την οικογένειά της τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Ο ιστότοπος πρόσθεσε ότι ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν λέει σε φίλους ότι έχει τελειώσει με την Μπιάνκα και θέλει να είναι ελεύθερος όσο περνά χρόνο στην Ιαπωνία .

Δεν έχει δοθεί ακόμη λόγος για τον χωρισμό. Οι δυο τους έχουν να εμφανιστούν μαζί από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι έχει περάσει χωριστό χρόνο και στο παρελθόν, επομένως οι σόλο έξοδοι μπορεί να μην υποδεικνύουν καμία δυσκολία στη σχέση, αλλά απλώς ότι η Μπιάνκα δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη φάση με τον σύζυγό της.

Ο Γουέστ είναι παντρεμένος με τη Σεvσόρι από τον Δεκέμβριο του 2022.

Παντρεύτηκαν μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Κιμ Καρντάσιαν με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή