Μαρία Μπακοδήμου: Στην εντατική έπειτα από αλλεργικό σοκ - Τι της συνέβη

Μια ουσία προκάλεσε αλλεργικό σοκ στη Μαρία Μπακοδήμου 
INSTAGRAM
1'

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε τις προηγούμενες ημέρες περιπέτεια με την υγεία της. Η παρουσιάστρια πήγε σε γνωστό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, χορηγήθηκε μία φαρμακευτική ουσία που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Αμέσως η Μαρία Μπακοδήμου μεταφέρθηκε στην εντατική όπου και νοσηλεύτηκε για τα επόμενα 24ωρα. Η υγεία της παρουσίασε σταδιακή βελτίωση και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πήρε εξιτήριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια είχε μίλησει για την απογοήτευση που νιώθει με την εξέλιξη της τηλεόρασης: «Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι η τηλεόραση δεν περνάει καλά με τον εαυτό της. Δεν είναι η τηλεόραση που έχω αγαπήσει ως τηλεθεατής αλλά ως και ως άνθρωπος της τηλεόρασης. Το σκεφτόμουν όλη τη χρονιά αυτό. Νομίζω ότι η τηλεόραση έχει μπολιαστεί από τα social media. Μου μεταφέρει λίγο το κλίμα του Twitter, την τοξικότητα που ακολουθεί κάθε ανάρτηση, αυτό περνάει πλέον στην τηλεόραση, γίνεται λίγο δηλητηριώδης. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά αλλά και σε όσους αναφέρονται.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.