Πολύ πριν τη Λουκίλλα Καρρέρ: Οι δύο γυναίκες που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ο Μίμης Πλέσσας

Τρεις γάμους είχε κάνει συνολικά ο Μίμης Πλέσσας, από τους οποίους απέκτησε δύο παίδιά
Eurokinissi
2'

Αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του Μίμη Πλέσσα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, με πλήθος κόσμου να παρίσταται για να πει το «τελευταίο αντίο» στον θρυλικό συνθέτη.

Ο Μίμης Πλεσσας είναι αναμφισβήτητα ένας από τους «ογκόλιθους» του ελληνικού μουσικού πολιτισμού, με πάνω από 3.000 επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Μίμης Πλέσσας: Οι τρεις γάμοι και τα δύο παιδιά

Εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης ο Μίμης Πλέσσας ήταν και ένας τρυφερός σύζυγός και πατέρας. Είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε αποκτήσει δυο παιδιά από διαφορετικές συζύγους.

Ο Μίμης Πλεσσας παντρεύτηκε για πρώτη φορά όταν ήταν ακόμας φαντάρος την Κλειώ Μουζίνα. Από τον πρώτο του γάμο όμως δεν απέκτησε παιδιά, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά.

Ο δεύτερος του γάμος ήταν με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε τον γιο του Αντώνη, ο οποίος είναι επίσης μουσικοσυνθέτης, ωστόσο απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να απασχολεί καθόλου με την προσωπική του ζωή.

Ο Αντώνης Πλέσσας μάλιστα, το 1983 είχε γράψει το τραγούδι της Κρίστη Στασινοπούλου η οποία συμμετείχε με την Ελλάδα στην Eurovision στο Μόναχο. Το εν λόγω τραγούδι κατέλαβε την 14η θέση.

Ο τρίτος γάμος του με την Λουκίλα Καρρέρ διήρκησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Μάλιστα, άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της. Μαζί της απέκτησαν την κόρη τους Ελεάνα που σήμερα είναι 26 ετών και στην οποία είχε τεράστια αδυναμία ο Μίμης Πλέσσας. «Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω. Τη θαυμάζω πολύ», είχε εξομολογηθεί.

Σχετικές ειδήσεις