Cash or Trash: Αυτό είναι το αντικείμενο που έσπασε τα ρεκόρ δημοπρασίας όλων των σεζόν!

Ο ιδιοκτήτης του συλλεκτικού αντικειμένου αρνήθηκε να το δώσει σε κάποιον αγοραστή κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού «Cash or Trash»
1'

Ένα σπάνιο συλλεκτικό αντικείμενο έφτασε στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού δημοπρασιών του STAR «Cash or Trash» και τους εντυπωσίασε όλους.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ξεχωριστή τετράτροχη «καλλονή», που παρουσιάστηκε στο δωμάτιο των αγοραστών και που αποτελεί μια ειδική παραγγελία αντίγραφου από μεγάλο συλλέκτη. Ο Θάνος Λούδος, εκτιμητής αντικειμένων, εντυπωσιάστηκε από το σπάνιο αντικείμενο και έδωσε μια απίστευτα υψηλή εκτίμηση, που «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ της εκπομπής που ήταν 6.000 ευρώ! Αυτό ήταν το ποσό των 8.500 ευρώ!

Το αντικείμενο, το οποίο έχει λάβει μέρος σε πραγματικό αγώνα «Junior Cars» στη Γαλλία, συνεπήρε τους αγοραστές και εκτόξευσε τις ταχύτητες των προσφορών τους, που θύμισαν αγώνα στην εμβληματική πίστα Λε Μαν από όπου και προέρχεται το αντικείμενο!

Το μίνι αυτοκίνητο, που ήρθε για πρώτη φορά στο τηλεπαιχνίδι, αποτελεί περίτρανη απόδειξη της μεγάλης απήχησης που έχει ο συλλεκτισμός στην Ελλάδα.

Η υψηλότερη προσφορά ήταν 8.600 ευρώ, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του αντικειμένου αρνήθηκε τελικά να το δώσει, ανοίγοντας τα χαρτιά του και λέγοντας πως «κάτω από τα 11.500 ευρώ, δεν μπορεί να φύγει από τα χέρια μου».