«Εκατομμυριούχος»: Η πιο «σκαλωτική» ερώτηση για την Google - Όλοι το ξέρουν, λίγοι απαντούν σωστά

Η Τόνια, παικτρια στον «Εκατομμυριούχο» πήρε το 50-50 και τότε έγινε το μπαμ.

«Εκατομμυριούχος»: Η πιο «σκαλωτική» ερώτηση για την Google - Όλοι το ξέρουν, λίγοι απαντούν σωστά
1'

Μια παίκτρια του εκατομμυριούχου με όνειρο να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό της ιδιωτικό σχολείο, ενώ τα πήγαινε άψογα, «κόλλησε» στην πιο φαινομενικά εύκολα ερώτηση και αφορά ένα στοιχείο της Google που όλοι βλέπουμε καθημερινά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την παίκτρια Τόνια Σουγιουλτζάκη, καθηγήτρια γαλλικών σε φροντιστήριο και λάτρης της γαλλικής κουζίνας. Η Τόνια είχε απαντήσει σωστά στην 6η ερώτηση εξασφαλίζοντας τα 1.000€ και ετοιμαζόταν για την 7η, ούσα χαμογελαστή. Όμως όταν την αντίκρυσε, παρότι αρχικά φάνηκε να το «έχει» εύκολα, τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο απλή η ερώτηση. «Τι χρώμα έχουν τα γράμματα G και g στο λογότυπο της Google;» εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της οθόνης και οι πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Μπλε Β. Κόκκινο Γ. Κίτρινο Δ. Πράσινο. Η Τόνια δε φάνηκε ανήσυχη. Μέχρι που…

Στο μυαλό της είχε ότι τα ζητούμενα γράμματα στο λογότυπο της Google είναι κόκκινα. Το ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά επειδή δεν ήταν 100% σίγουρη ζήτησε μία βοήθεια για να το «κλειδώσει». Η Τόνια πήρε το 50-50 και τότε έγινε το μπαμ. Οι δύο πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Μπλε και Γ. Κίτρινο. Το κόκκινο είχε φύγει και η Τόνια άρχισε να ανησυχεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή