Ελένη Χατζίδου: Σοκάρει με την εξομολόγηση για την παρενόχληση από θαυμαστή της

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την παρενόχλησή της από θαυμαστή

Ελένη Χατζίδου: Σοκάρει με την εξομολόγηση για την παρενόχληση από θαυμαστή της
INSTAGRAM
2'

Με αφορμή την υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου με την εμμονική θαυμάστρια, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα από το Breakfast@Star στη δική της εμπειρία με θαυμαστή που την παρενοχλούσε επίμονα.

«Η ενόχληση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, εξ ου και η μήνυση. Υπάρχει παραδοχή. Βέβαια, αυτά που εξηγεί είναι πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με αυτά που κατηγορείται. Σε αυτές τις καταστάσεις δεν υπάρχει "light", όπως και να γίνει σε τρομοκρατεί. Της είχε γίνει καταγγελία από τη γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου το 2021 και σύσταση από την αστυνομία αλλά δεν σταμάτησε. Ξέρεις πόσο πολύ μπορεί να κλονίσει και έναν γάμο αυτό το πράγμα; Ειδικά εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού. Η θέση του διάσημου προσώπου είναι και λίγο λεπτή, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Σκέφτεσαι ότι κάποιος ταυτίζεται με σένα, με τα τραγούδια σου, το βλέπεις διαφορετικά. Είναι τρομακτικό όμως να ξέρει κάποιος πού μένεις», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου

«Εγώ είχα θαυμάστρια, που δεν έφτασε βέβαια σε αυτό το σημείο, αλλά ερχόταν επί πολλά χρόνια κάθε βράδυ στο μαγαζί που εμφανιζόμουν. Στην αρχή το βλέπεις και λίγο κολακευτικό… Κάποια στιγμή άρχισα να τη βλέπω σε κοντινές αποστάσεις από το σπίτι μου. Ήξερα ότι μένει πολύ μακριά από μένα. Τη πρώτη φορά, μια χαρά, τη ρώτησα πώς βρέθηκε εκεί και μου είπε ότι ήταν σε μια φίλη της. Τη 2η, 3η, 5η, 10η, άρχισα να φοβάμαι. Το συζήτησα με τις φίλες μου. Την έπιασα και της μίλησα και ευτυχώς κατάλαβε ότι αυτό ήταν κάτι που με έφερνε σε δύσκολη θέση. Σιγά σιγά σταμάτησε να έρχεται και στο μαγαζί, μετά από λίγο βέβαια άρχισε να μου στέλνει μηνύματα ότι δεν ήταν όπως το κατάλαβα. Και μετά άρχισα να δέχομαι άσχημα μηνύματα και σχόλια από ένα ψεύτικο προφίλ που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αυτή. Αν με τρόμαξε εμένα αυτό, δε μπορώ να φανταστώ τι πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος και η οικογένειά του», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή