Καίτη Γκρέυ: «Είναι κρίσιμη η κατάστασή της» - Τι απαντά ο εγγονός της για την υγεία της

Τα νεότερα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη 
1'

Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην εκπομπή Το Πρωινό ο εγγονός της η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

«Η γιαγιά μας είναι δυνατή αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Έπαθε εγκεφαλικό, την προηγούμενη φορά το ξεπεράσε, ελπίζουμε να τα καταφέρει», σημείωσε.

Πάντως, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, σημείωσε ότι η Καίτη Γκρέυ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Είναι μεγάλη γυναίκα, η ηλικία δεν βοηθάει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω».

Η εκατοντάχρονη βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι γιατροί επεσήμαναν στους οικείους της πως η κατάσταση της είναι κρίσιμη, καθώς τα πολλαπλά προβλήματα υγείας επιφέρουν συνεχώς νέα.

Υπενθυμίζεται, ότι η μεγάλη ερμηνεύτρια είναι 100 ετών και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε χάσει επαφή με το περιβάλλον, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Καίτης Γκρέυ είναι η οικογένεια και οι φίλοι της, ανάμεσά τους και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη.