Πέγκυ Ζήνα: «Ήξερα για την stalker του Γιάννη Πλούταρχου»

Όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα στην συνέντευξη που παραχώρησε σε ψυχαγωγική εκπομπή

Πέγκυ Ζήνα: «Ήξερα για την stalker του Γιάννη Πλούταρχου»
1'

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει αλλά και την υπόθεση stalking εις βάρος του Γιάννη Πλούταρχου.

Η τραγουδίστρια αρχικά, για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, δήλωσε: «Ίσως λίγο στα πρώτα μου βήματα να ήρθα αντιμέτωπη με "τέρατα" και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές. Όμως, η παρουσία του Γιώργου Λύρα στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές».

Στη συνέχεια, αναφορικά με την υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου και τη stalker που τον παρενοχλεί εδώ και χρόνια: «Δεν μίλησα με τον Γιάννη Πλούταρχο, μίλησε ο Γιώργος με τη γυναίκα του. Γνωρίζω την κατάσταση, όντως τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Σίγουρα ένιωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όριά του και ότι παραβιάζεται σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Μου έχουν τύχει παρόμοιες αλλά λιγότερο σοβαρές καταστάσεις».

Πρόσθεσε επίσης: «Εγώ γλίτωσα πιο εύκολα, κατάλαβε το συγκεκριμένο άτομο και απομακρύνθηκε πριν φτάσουμε στα άκρα. Υπήρχε έντονη παρακολούθηση, είναι λίγο τρομακτικές αυτές οι καταστάσεις».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή