Survivor: «Έχουμε έναν ασβό, δεν κάνει μπάνιο» - «Έδωσαν» στεγνά τον παίκτη που «μυρίζει»

Survivor: Ανυπόφορη η κατάσταση στους «Αετούς» με τον παίκτη που δεν πλένεται

Survivor: «Έχουμε έναν ασβό, δεν κάνει μπάνιο» - «Έδωσαν» στεγνά τον παίκτη που «μυρίζει»
1'

Με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (10/10) το Survivor και νέες αφίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης, ανατρέποντας το ισοζύγιο δύναμης που έχει διαμορφωθεί.

Εκτός από την πείνα και την απομόνωση, οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα της διαβίωσης, με την καθαριότητα να είναι ένα από αυτά.

Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη όπως μαρτυρούν οι Αετοί, αφού υπάρχει ένας παίκτης πους δεν πλένεται στη θάλασσα μαζί με τους υπόλοιπους, με την «μυρωδιά» του να τους ενοχλεί.

«Σήμερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Πήγαμε να κοιμηθούμε στην καλύβα, τα φύλλα από κάτω ήταν βρεγμένα, από πάνω έσταζε. Από αριστερά ήταν ο Μιχάλης που δεν κάνει μπάνιο και ήταν… δύσκολη η κατάσταση. Σηκώθηκα να πάω κοντά στη φωτιά και εκεί κοιμήθηκα, αγκαλιά με το πήλινο», είπε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα στην κάμερα του Survivor και συνέχισε να τον δικάζει ακάθεκτη: «Ο Μιχάλης αποφεύγει να κάνει μπάνιο, αυτός μυρίζει και για μένα είναι δύσκολο αυτό».

«Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό και αυτός είναι ο Μιχάλης. Δεν νομίζω ότι φταίει το σώμα του, αλλά τα μαγιό, τα ρούχα και η υγρασία. Όταν περνάει από δίπλα μας, χωρίς να δούμε, ξέρουμε ότι περνάει ο Μιχάλης. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στη φάση που βρισκόμαστε, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό στη μύτη», πρόσθεσε με τη σειρά της η Αγγελική Κατσίνη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή