Survivor: Έδωσε στεγνά τον Μιχάλη η Ekaterina – «Αποφεύγει να κάνει μπάνιο και μυρίζει»

«Η κατάσταση ήταν ανυπόφορη, κι έτσι αποφάσισα να μετακινηθώ κοντά στη φωτιά», αποκάλυψε η Ekaterina

Survivor: Έδωσε στεγνά τον Μιχάλη η Ekaterina – «Αποφεύγει να κάνει μπάνιο και μυρίζει»
1'

Στο Survivor της Πέμπτης δύο διαγωνιζόμενους από τους Πράσινους έδωσαν στεγνά έναν συμπαίκτη τους. Η Ekaterina και η Αγγελική προχώρησαν σε έντονα σχόλια σχετικά με τη δυσάρεστη οσμή που αναδίδει ο Μιχάλης τόσο μέσα όσο και έξω από την καλύβα.

«Δεν κατάφερα να κοιμηθώ σχεδόν καθόλου χθες βράδυ, καθώς τα φύλλα στην καλύβα ήταν βρεγμένα και το νερό έσταζε από πάνω. Δίπλα μου, από την αριστερή πλευρά, βρισκόταν ο Μιχάλης, ο οποίος αποφεύγει το μπάνιο! Η κατάσταση ήταν ανυπόφορη, κι έτσι αποφάσισα να μετακινηθώ κοντά στη φωτιά», αποκάλυψε η Ekaterina.

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: «Αγκάλιασα το πήλινο σκεύος που έχουμε και προσπάθησα να κοιμηθώ έτσι. Ήταν μια προσωρινή λύση, αλλά πραγματικά ευχάριστη. Ο Μιχάλης δεν πηγαίνει για μπάνιο στη θάλασσα, γι’ αυτό και η μυρωδιά του είναι έντονη. Αυτό το γεγονός με δυσκολεύει αρκετά».

Από την πλευρά της, η Αγγελική σχολίασε με χιούμορ: «Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό, και αυτός είναι ο Μιχάλης! Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το σώμα του, αλλά περισσότερο τα ρούχα και τα μαγιό του που παραμένουν βρεγμένα από την υγρασία». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν περνάει από δίπλα μας, όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι ο Μιχάλης. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει σε αυτή τη φάση, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή