Γιώργος Λιάγκας: «Παίρνω την ευθύνη πάνω μου, συγγνώμη - Αμαυρώσαμε τον θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ»

Ο Γιώργος Λιάγκας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media καθώς πολλοί θεώρησαν ότι θα έπρεπε να σεβαστεί τον θάνατό του Τζορτζ Μπάλντοκ

Γιώργος Λιάγκας: «Παίρνω την ευθύνη πάνω μου, συγγνώμη - Αμαυρώσαμε τον θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ»
Eurokinissi
1'

Μια ημέρα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας για την προβολή του θανάτου του Τζορτζ Μπαλντοκ, με ρεπορταζ της να εστιάζει στο ακίνητο που διέμενε ο ποδοσφαιριστής στη Γλυφάδα, ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη.

«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου», ανέφερε χαρατκτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του, κάνοντας λόγο για λανθασμένη δημοσιογραφική κρίση.

«Συγγνώμη, κατηγορείστε εμένα και όχι τους συνεργάτες μου. Αμαυρώσαμε τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ», είπε ο παρουσιαστής αναφέροντας και πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιάγκας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media καθώς πολλοί θεώρησαν ότι θα έπρεπε να σεβαστεί τον θάνατό του Τζορτζ Μπάλντοκ και να μην στηριχθεί στο ακίνητο του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε απαντήσει και με story μέσα από τον λογαριασμό του, την Πέμπτη στο Instagram, γράφοντας: «Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο παρουσιαστής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή