The Voice of «Greece»: Οι πρώτες δηλώσεις πριν την πρεμιέρα

Οι coaches έχουν κάνει και τις πρώτες σχετικές δηλώσεις τους πριν την πρεμιέρα του «The Voice»
2'

Το «The Voice of Greece», ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός, έρχεται ξανά στον ΣΚΑΪ. Από αύριο, 12 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι coaches μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, οι coaches έχουν κάνει και τις πρώτες σχετικές δηλώσεις τους πριν την πρεμιέρα του «The Voice».

Πάνος Μουζουράκης: «Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος, που για άλλη μία χρονιά, μου δίνεται η δυνατότητα μαζί με εσάς να γνωρίσουμε και να ακούσουμε νέα ταλέντα και μαζί με τους καταξιωμένους συναδέλφους να διεκδικήσουμε τη Φωνή της Ελλάδας. Με εμένα να είμαι πλέον ο μόνος εκ των καταξιωμένων συναδέλφων που δεν λέει να το κουνήσει από την θέση του».

Χρήστος Μάστορας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους φέτος είμαι μέλος της οικογένειας του “The Voice of Greece”! Από τις πρώτες auditions έχουμε ακούσει φωνές-διαμάντια και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Είμαι εδώ για να καθοδηγήσω τους διαγωνιζόμενους σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα και, μαζί με το κοινό, να αναδείξουμε την επόμενη Φωνή. Με την Έλενα, τον Πάνο και τον Γιώργο έχουμε ήδη γίνει παρέα, αλλά παιδιά sorry, φέτος το “The Voice of Greece” θα γίνει… “The Voice of Chris”, γιατί από την ομάδα μου θα βγει ο νικητής…».

Γιώργος Μαζωνάκης: «Φωνή… φως και νους, καλή ακρόαση! Σας περιμένω».

Έλενα Παπαρίζου: «Ψάχνω το δικό μου number one! Αυτό που θα με συναρπάσει, αυτό που θα με συγκινήσει, αυτό που θα με κάνει να πω «ναι, υπάρχει λόγος που είμαι και φέτος στο “The Voice of Greece”. Πάνο, Χρήστο, Γιώργο, αγόρια σαν και εσάς δεν υπάρχουν πολλά. Αλλά μία με έχετε φέτος. Οπότε… το νου σας!».

Το «The Voice of Greece» φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια, επιτυχημένης, παρουσίας του στην Ελλάδα και ο πήχης ανεβαίνει ακόμη παραπάνω. Ετοιμαστείτε για τις πιο συναρπαστικές Blind Auditions του.