Τηλεθέαση: Ο ALPHA σάρωσε με το ματς της Εθνικής - Ψηλά νούμερα για Grand Hotel

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Αγγλίας-Ελλάδας έφερε πρωτιά στον ALPHA

Τηλεθέαση: Ο ALPHA σάρωσε με το ματς της Εθνικής - Ψηλά νούμερα για Grand Hotel
INTIME SPORTS
2'

Το βράδυ της Πέμπτης, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αγγλίας-Ελλάδας που μεταδόθηκε στον ALPHA. Το ματς κατέγραψε 34,3% στο σύνολο και 36,1% στους τηλεθεατές 18-54 με το κανάλι να εκτοξεύεται στην πρώτη θέση.

Οι σειρές ήταν επίσης πρωταγωνίστριες. Το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 κατέγραψε 18,2% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό ενώ «Η Γη της ελιάς» του MEGA 17,5% στο σύνολο και 10% στους τηλεθεατές 18-54. Στην παραγωγή μυθοπλασίας του ΑΝΤ1, μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκτοξευτεί το ενδιαφέρον.
Ο Πέτρος συγκλονίζεται, καθώς μαθαίνει πράγματα για τη ζωή της αδερφής του που δεν τα είχε φανταστεί ποτέ, και η Αλίκη στέκεται δίπλα του. Ο Χαραλάμπης εκμυστηρεύεται στην Θεώνη αυτά που έμαθε για την Βασιλική κι αυτό τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Η Ελένη, έχοντας πάρει τη θέση της βοηθού οικονόμου, έρχεται αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με την Αγγέλα. Ο Ιορδάνης αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με την Βενετία, προκαλώντας την οργή της Καλλιόπης, αλλά και του πατέρα της. Ο Χρόνης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου και τη συγγένειά του με την Βασιλική, αλλά και κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του που δεν γνωρίζει κανείς άλλος… Η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει απροσδόκητη τροπή, ενώ οι αρχές βρίσκουν ένα ακόμη πτώμα. Είναι η Βασιλική;

Τα σίριαλ της ΕΡΤ1, να σημειωθεί, περιορίστηκαν σε μονοψήφια ποσοστά, με την «Παραλία» να σημειώνει 4,1% στο σύνολο και 2,8% στο δυναμικό κοινό και την κωμωδία «Αρχελάου 5» 2,9% στο σύνολο και 2,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Όσον αφορά στα ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κινήθηκαν σε σταθερή τροχιά. Το «Tempting Fortune» έκανε 7,7% στο σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Survivor» 10% και 7,3%.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή