Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει με την καθημερινή του παρουσία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού
1'

Διάθεση αλλαγών και μικρών ανακατατάξεων υπάρχει στα γραφεία του MEGA, καθώς από αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε μικρές μετακινήσεις στις μεσημεριανές εκπομπές.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το πρόγραμμα του σταθμού που εστάλη στους τηλεοπτικούς συντάκτες, το μαγκαζίνο του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» θα ξεκινά στις 13.40 και θα ολοκληρώνεται στις 15.50 και όχι στις 16.10 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Έτσι, η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη «Εξελίξεις τώρα» θα ξεκινά στις 15.50 και θα τελειώνει στις 17.50. Τη σκυτάλη θα δίνει στην επανάληψη της σειράς «Οι τρεις Χάριτες», που έχει αφήσει ιστορία στη μικρή οθόνη.

Μετά το σίριαλ θα ακολουθεί το τηλεπαιχνίδι «Chase» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στόχος των στελεχών και των παρουσιαστών, βέβαια, που με τη σύμφωνη γνώμη τους έγινε η συγκεκριμένη αλλαγή, είναι να υπάρξει άνοδος στους πίνακες της Nielsen.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται ότι αποχωρεί από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Από τη στιγμή που μειώνεται η διάρκεια της εκπομπής, έπρεπε να περιοριστούν κάποιες ενότητες. Έτσι, ο ίδιος θα βρίσκεται αποκλειστικά στην καθημερινή εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή