Μίμης Πλέσσας: Αυτά είναι τα εγγόνια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη

Η εμφάνιση των εγγονιών του Μίμη Πλέσσα στην κηδεία του  
INTIME NEWS
1'

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος στον Μίμη Πλέσσα, στην κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη την Τετάρτη (9/10) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Το παρών έδωσαν τα δύο εγγόνια του Μίμη Πλέσσα

Η Τζέλλα και ο Στάθης βρέθηκαν από νωρίς στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον παππού τους, κάνοντας την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Ο Μίμης Πλέσσας είχε παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος του γάμος έγινε με την Κλειώ Μουζίνα όταν ήταν ακόμα φαντάρος. Ο δεύτερος του γάμος ήταν με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε τον γιο του Αντώνη, ο οποίος είναι επίσης μουσικοσυνθέτης.

Ο τελευταίος έχει αποκτήσει 2 παιδιά, την Τζέλλα και τον Στάθη Πλέσσα που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι και σήμερα.

«Για 65 χρόνια με συντρόφευσε και πλούτισε τη ζωή μου σαν πατέρας, φίλος και συνεργάτης. Αφήνει με το πολυδιάστατο έργο του, τον λόγο και τη στάση ζωής του μια τεράστια παρακαταθήκη. Εγώ και τα εγγόνια του Τζέλλα και Στάθης, βαθιά συγκινημένοι, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας για να μοιραστούν την αγάπη και το σεβασμό στο πρόσωπό του για τον τρόπο που άγγιξε τις ζωές τους...» είχε γράψει ο γιος του στην ανάρτηση που έκανε για τον θάνατό του.

Σχετικές ειδήσεις