Διπλή πρεμιέρα για το STAR – Οι δύο σειρές που θα ζορίσουν τον ανταγωνισμό

Το STAR «χτυπά» απόψε με δύο σειρές που θα συζητηθούν
3'

Βράδυ Παρασκευής και το STAR βουτά στην αρένα της μυθοπλασίας, με την πρεμιέρα δύο σειρών. Στις 21.00 έρχεται το «IQ 160» με νέο κύκλο επεισοδίων και πολύ γέλιο.

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη) ανακάλυψε ότι ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, ο Παύλος (Χάρης Παπαδόπουλος), την εγκατέλειψε και ζει στην Ιταλία με ψεύτικο όνομα, έχοντας αποκτήσει καινούρια οικογένεια. Το παθιασμένο φιλί, που αντάλλαξε με τον υπαστυνόμο Αργύρη Καλατζή (Νίκος Κουρής) δεν είχε συνέχεια και έτσι, εκείνος επέστρεψε στην Ιωάννα (Μαίρη Μηνά). Η Πηνελόπη, απογοητευμένη, αποφάσισε να εγκαταλείψει το τμήμα Ανθρωποκτονιών και να ξαναγυρίσει στη δουλειά της καθαρίστριας. Στο μεταξύ, στο τμήμα έχει προσληφθεί ένας νεαρός ανθυπαστυνόμος, ο Τηλέμαχος Τράγκας (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), ο οποίος είναι συμπαθητικός, αλλά κάπως ιδιόρρυθμος. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος (Ηλίας Μουλάς) και η Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη) τον αντιμετωπίζουν με μια μικρή επιφύλαξη.

Στο μεταξύ, είναι γραφτό της Πηνελόπης να μη μείνει μακριά από την αστυνομική έρευνα. Η γυναίκα που την έχει προσλάβει ως καθαρίστρια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς και εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στην επίλυση αυτού του γρίφου. Έτσι, με κάποιες εύστοχες κινήσεις και διάφορους αυτοσχεδιασμούς, θα ανακαλύψει το πτώμα της, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί η ίδια ύποπτη για τον φόνο της!

Στις 22.30 ξεκινούν και οι «Μαύροι Πίνακες», η ανατρεπτική αστυνομική σειρά μυστηρίου, που θα καθηλώσει…

Σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, η έφηβη κόρη του δημάρχου βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Η Άννα, μία ιδιόρρυθμη αστυνομικός, καλείται να εξιχνιάσει το αποτρόπαιο έγκλημα μαζί με τους συνεργάτες της και μία νέα συνάδελφο, που φτάνει με μετάθεση στην περιοχή. Οι δύο γυναίκες από την πρώτη στιγμή δεν τα πηγαίνουν καλά, αλλά αναγκάζονται να συνεργαστούν για την επίλυση της υπόθεσης.

Γρήγορα, αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μία προμελετημένη σειρά τελετουργικών δολοφονιών, από έναν μυστηριώδη δράστη, με άγνωστα κίνητρα. Καθώς τα θύματα αυξάνονται, οι αστυνομικοί διακρίνουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο στον τρόπο με τον οποίο ο δολοφόνος στήνει τις σκηνές των εγκλημάτων του, ο οποίος παραπέμπει ευθέως στους «Μαύρους Πίνακες» του διάσημου Ισπανού ζωγράφου, Φρανσίσκο Γκόγια.

Παρά την επίμονη αναζήτηση, τα στοιχεία μοιάζουν να μην οδηγούν πουθενά και ο μυστηριώδης δράστης βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, τρομοκρατώντας τους ντόπιους. Κανένας δεν αισθάνεται πια ασφαλής τα βράδια και η ησυχία του απομονωμένου τόπου έχει διαταραχθεί οριστικά.

Παράλληλα, καθώς η έρευνα προχωρά, οι υποψίες πέφτουν διαδοχικά από το ένα πρόσωπο στο άλλο. Τα ένοχα μυστικά και τα ψέματα των κατοίκων της κλειστής κοινωνίας έρχονται στην επιφάνεια. Η αλήθεια, που θα αποκαλυφθεί, θα είναι σοκαριστική. Και κάποιος, είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να μείνει θαμμένη για πάντα...

Θα καταφέρουν η Άννα και η Ιόλη να παραμερίσουν τις προσωπικές τους διαφορές και να προλάβουν τον άγνωστο δράστη, πριν από το επόμενο έγκλημα; Ή θα κινδυνεύσουν να γίνουν από κυνηγοί, θηράματα;

Σχετικές ειδήσεις