Μάρθα Στιούαρτ: Αποκάλυψε ότι απάτησε τον πρώην σύζυγό της

Σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη προχώρησε η Μάρθα Στιούαρτ που αφορούσε τον πρώην σύζυγό της, Άντριου
2'

H Μάρθα Στιούαρτ έκανε μία αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της, Άντριου. Η 83χρονη επιχειρηματίας, συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της Άντριου Στιούαρτ το 1961. Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετά χρόνια πριν χωρίσουν το 1987 και υπέβαλαν επίσημα αίτηση διαζυγίου το 1990. Το 1965 απέκτησαν μια κόρη, την Αλέξις Στιούαρτ.

Σε μια συνέντευξη στο PEOPLE το 1995, η μητέρα της Μάρθα Στιούαρτ δήλωσε ότι το διαζύγιο ήταν σκληρό για την κόρης καθώς πληγώθηκε. Μάλιστα πρόσθεσε πώς «δεν νομίζω ότι θα το ξεπεράσει ποτέ».

Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Μάρθα Στιούαρτ στο Netflix εξομολογήθηκε πώς έχει απατήσει τον πρώην σύζυγό της, Άντριου κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε η 83χρονη τηλεοπτική περσόνα έδινε συμβουλές σε παντρεμένες γυναίκες που είχαν απατηθεί. «Νέες γυναίκες, ακούστε τη συμβουλή μου, αν είστε παντρεμένες και ο άντρας σας αρχίσει να σας απατά, είναι ένα κομμάτι σ@@. Βγείτε από αυτόν τον γάμο», είπε.

Τότε ο παραγωγός αστειεύτηκε και την ρώτησε εάν εκείνη είχε ποτέ παράλληλη σχέση με την ίδια να απαντά: «Ναι, αλλά δεν νομίζω ότι ο Άντι το γνώριζε ποτέ αυτό».

Η Μάρθα άρχισε να βγαίνει με τον Άντι, ο οποίος ήταν ο μοναδικός σύζυγός της μέχρι σήμερα, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος 23, αφού ήρθαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Εκείνη την εποχή ήταν φοιτητής νομικής στο Γέιλ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις εκδόσεις και σήμερα είναι Επίτιμος Εκδότης της εταιρείας Fieldstone Publishing.