Μέγκαν Μάρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Ραγίζει το γυαλί ανάμεσα τους - Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

Η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα

Μέγκαν Μάρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Ραγίζει το γυαλί ανάμεσα τους - Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο
1'

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού χώρια, έχουν πυροδοτήσει μια σειρά από φήμες που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Η Solo εμφάνιση της Μέγκαν πριν λίγες ημέρες, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες του Χάρι από ένα καφέ Montecito, χωρίς να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, «έβαλαν φωτιά» στα σενάρια για πιθανή κρίση στο γάμο τους.

Ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για τεταμένες σχέσεις μεταξύ της Μέγκαν και του Χάρι με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν οι διαφορές ανάμεσά τους και να δημιουργείται χάσμα.

Ειδικοί σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι «ακολουθεί τους δικούς του διαφορετικούς δρόμους» καθώς ζουν χωριστές ζωές, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι κάνουν πράγματα χωριστά, και λειτουργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο στον επαγγελματικό τομέα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Jennie Bond που καταπιάνεται με θέματα της βασιλικής οικογένειας, τονίζει πως η Μέγκαν δεν διατίθεται να επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια και ότι ο διαχωρισμός των επαγγελματικών καθηκόντων μεταξύ εκείνης και του Χάρι ήταν φυσικό επακόλουθο.

«Η Μέγκαν δεν είναι δημοφιλής. Δεν θέλει να επιστρέψει και ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, σε κάποιο βαθμό», ισχυρίζεται η ίδια δημοσιογράφος.

Από την άλλη, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα σύννεφο ανάμεσά τους και ότι είναι «φυσιολογικό» για εκείνους να είναι σε διαφορετικά επαγγελματικά ταξίδια.

«Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή