Αδιανόητος Κάνιε Γουέστ: Είπε στην Μπιάνκα Σενσόρι πως θέλει να κάνει σεξ με την μητέρα της

Τι αναφέρει πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ

Αδιανόητος Κάνιε Γουέστ: Είπε στην Μπιάνκα Σενσόρι πως θέλει να κάνει σεξ με την μητέρα της
1'

Ένα από τα πιο «περίεργα» ζευγάρια που τραβούσε πάνω του τα φλας όπου κι αν πήγαινε, ιδιαίτερα χάρη στις περίεργες εμφανίσεις της Μπιάνκα, που καμιά φορά ξεπερνούσαν και το γυμνό, έχουν χωρίσει εδώ και καιρό και το διαζύγιο είναι πλέον μονόδρομος.

Μάλιστα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ώθησε τις σχέσεις του ζευγαριού στα άκρα, σύμφωνα με την βοηθό του Κάνιε, ήταν πως ο ράπερ είπε στην Μπιάνκα Σενσόρι πως θέλει να κάνει σεξ με την μητέρα της και εκείνη να βλέπει.

Η Lauren Pisciotta πρώην μοντέλο του Onlyfans που εργαζόταν για τον Κάνιε Γουέστ την περιόδο 2021-22, τον μήνυσε υποστηρίζοντας πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά και την παρακολουθούσε. Σύμφωνα με την DailyMail η ίδια σε μια αγωγή 88σελίδων στην οποία κατηγορεί τον ράπερ για σοβαρά αδικήματα, ανέφερε μεταξύ άλλων την εμμονή του να θέλει να κάνει σεξ με τις μητέρες των συντρόφων του, κάτι για το οποίο ο Κάνιε μιλούσε συχνά, σύμφωνα με την ίδια.

Ο Γουέστ είναι παντρεμένος με τη Σεvσόρι από τον Δεκέμβριο του 2022.Παντρεύτηκαν μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Κιμ Καρντάσιαν με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή