Από τον Τιμωρό στη Γη της Ελιάς και το Grand Hotel – Τι θα δούμε στις αγαπημένες σειρές

Η εβδομάδα ξεκινά και η βραδινή ζώνη γεμίζει με επεισόδια σίριαλ που θα καθηλώσουν

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον ρόλο της Κυβέλης στην τηλεοπτική σειρά «Grand Hotel»

7'

Ξεκίνημα εβδομάδας και οι φανατικοί της μυθοπλασίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν πληθώρα σειρών στη βραδινή ζώνη. Μία νέα κωμωδία, μάλιστα, με τίτλο «Έχω παιδιά», προσγειώνεται στο πρόγραμμα του MEGA και διεκδικεί το δικό της κοινό.

Ο Τιμωρός, ALPHA 21.00

Η Έλλη ζητά εξηγήσεις από τον Μάρκο για όσα της κρύβει, ενώ η Μαρίνα αναλαμβάνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να σώσει το καλοστημένο σχέδιο του Μάρκου. Ο Αλέξης σκέφτεται την πρόταση να κατέβει στην πολιτική και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του και την Έλλη. Στο μεταξύ, η Ναταλία κι ο Πέτρος παίζουν επικίνδυνο παιχνίδι με την Ισαβέλλα, ενώ η απιστία του Αλέξη γίνεται αντιληπτή από το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο και θα οδηγήσει σε έναν εκβιασμό. O Λεωνίδας, σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Άρη Γιαννουλάτο να συνεργαστεί μαζί τους, τον καλεί στο σπίτι του για δείπνο. Μόνο που ο Μάρκος έχει ακόμα πιο περίπλοκα σχέδια, που περιλαμβάνουν ένα ταξίδι αστραπή στο Μαρόκο και μια επίσκεψη που θα ανατρέψει κάθε ισορροπία. Ο Μάρκος επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνθρωπο που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω… Τον άνθρωπο που βοήθησε κάποτε τους Κομνηνούς να βγάλουν από την μέση τον ίδιο. Ο Ρασίντ έρχεται στην Αθήνα για να βοηθήσει τον Μάρκο αυτή τη φορά, ενώ οι εντάσεις στην οικογένεια Κομνηνού συνεχίζονται: Ο Φίλιππος ανακαλύπτει τυχαία κάτι, το οποίο θα ξυπνήσει στην Έλλη όλους τους εφιάλτες του παρελθόντος. Θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Αλέξη και η σύγκρουσή τους θα είναι σφοδρή. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα επισκέπτεται κάποιον μυστηριώδη άντρα στη φυλακή, ενώ ο Λεωνίδας αιφνιδιάζει τη Ναταλία και τον Πέτρο με μία απρόσμενη πρόταση. Ο Μάρκος ζητά νέα συνάντηση από τους Κομνηνούς και έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις. Ένας καλεσμένος που κανένας δεν περίμενε θα κάνει την εμφάνισή του και θα θέσει το σχέδιο της εκδίκησης του Μάρκου σε πλήρη εφαρμογή.

Grand Hotel, ΑΝΤ1 21.00

Ο Πέτρος συγκλονίζεται καθώς μαθαίνει πράγματα για τη ζωή της αδερφής του που δεν τα είχε ποτέ φανταστεί και η Αλίκη στέκεται δίπλα του. Ο Χαραλάμπης εκμυστηρεύεται στην Θεώνη αυτά που έμαθε για την Βασιλική κι αυτό τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Η Ελένη, έχοντας πάρει τη θέση της βοηθού οικονόμου, έρχεται αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με την Αγγέλα. Ο Ιορδάνης αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με την Βενετία, προκαλώντας την οργή της Καλλιόπης, αλλά και του πατέρα της. Ο Χρόνης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου και την συγγένειά του με την Βασιλική, αλλά και κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του που δεν γνωρίζει κανείς άλλος… Η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει απροσδόκητη τροπή, ενώ οι αρχές βρίσκουν ένα ακόμη πτώμα. Είναι η Βασιλική;

Έχω παιδιά, MEGA 21.00

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει πως για χρόνια μπορεί να μην καταφέρεις να πεις με τον σύντροφό σου μια ολοκληρωμένη κουβέντα. Βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού αλλά αυτό αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι υπολόγιζαν. Μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ ο Έκτορας και η Ιωάννα αποφασίζουν να δωρίσουν όλα τα παιχνίδια του Μαξιμιλιανού.

Αρχελάου 5, ΕΡΤ1 21.00

Η Κέλλυ κάνει τα πάντα για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ Μπίλυς Μπι και Ματθαίου, μετά την αποκάλυψη της πρώτης στον αέρα ότι βρίσκεται σε σιτιουέισονσιπ. Ένα νέο χόμπι φέρνει πιο κοντά τον κυρ Σωτήρη και τη Δώρα και η Αγγελίνα γίνεται όλο και πιο ισχυρή, αφού μετά το μπαρ βάζει στόχο και το θέατρο του Μπάμπη.

Η Γη της ελιάς, MEGA 21.40

Η Αφροδίτη νιώθει περίεργα που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου και συνειδητοποιεί πως οι υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη είχαν βάση. Η Αρετή μαλώνει άσχημα με την Κούλα γιατί της χάλασε τα σχέδια και τη διώχνει από το σπίτι αλλά και από τη δουλειά. Έτσι, η Κούλα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη. Ο Παρασκευάς εξομολογείται στη Χάιδω πως ο έρωτάς του για την Ειρήνη έχει αρχίσει να σβήνει κι εκείνη τον συμβουλεύει να χωρίσει. Η Θεοδώρα ενημερώνει την Αναστασία πως ο Αποστόλης βγήκε για φαγητό με την Παυλίνα και την προειδοποιεί να πάρει τα μέτρα της. Ο Στάθης και η Ιουλία συζητούν το ενδεχόμενο εκείνη να εργαστεί στην καινούργια επιχείρηση της οικογένειας στην Αθήνα.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.00

Η Νόνα συναντά την Κερασία έξω από το Mermaid, όπου καινούργια μυστικά έρχονται στο φως σχετικά με το παρελθόν της Βιολέτας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ο Χάρης και η Ειρήνη απολαμβάνουν μια στιγμή ηρεμίας μετά το πάρτι, αλλά αυτή η ηρεμία διακόπτεται από την εμφάνιση του Οδυσσέα και του Κολιτσιδάκη στο κατώφλι του σπιτιού τους. Στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων, η Ιφιγένεια έρχεται σε σύγκρουση με την οικογένειά της, όταν οι γονείς της, της ανακοινώνουν ότι σχεδιάζουν τον αρραβώνα της με τον Ιάκωβο. Παράλληλα, ο Απόστολος και ο Τόμι αναπτύσσουν περαιτέρω τη σχέση τους παρά τις έντονες αντιθέσεις της οικογένειας Τουφεξή.

Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά, ANT1 22.30

Η πληροφορία που δίνει ο Αντόνιο, για τον δολοφόνο της Φωτεινής, θ’ ανατρέψει τα δεδομένα για την ενοχή του Γιώργη και θα οδηγήσει τον Τζουζέπε και τον Σίλβιο στον Μυστρά. Έπειτα απ’ τις απειλές της Πανδώρας, η Λεώνη δίνει εντολή στους συνεργάτες της να φύγουν απ’ την Κάτω Μάνη. Ο Γιώργης πείθει τον Μήτρο να δώσει μια ηχηρή απάντηση τόσο στον Λάσκαρη όσο και στους Ενετούς. Η Ρενάτα συγκλονίζεται έπειτα απ’ την ομολογία της Πανδώρας για το παρελθόν της με τον Σίλβιο. Μια επιδρομή από λήσταρχους θα ταράξει τον πύργο των Λασκαραίων ενώ δυο καινούριοι θάνατοι θα φανερώσουν… τον ίδιο τον διάβολο.

Ταμπού, MEGA 23.20

Η Ευδοξία, πληγωμένη, εξαπολύει επίθεση στην Πέρσα, αφού νομίζει ότι η θεία της φλερτάρει έντονα με τον Ηρακλή. Την εγκυμοσύνη της ανακοινώνει η Μελία και, όπως είναι επόμενο, ο Σταύρος γίνεται έξαλλος! Η ταυτότητα του άτυχου άνδρα επιβεβαιώνεται και το πόρισμα της Πυροσβεστικής κάνει λόγο για εμπρησμό του αυτοκινήτου. Ο Ηρακλής συνεχίζει να φλερτάρει την Πέρσα. Η μητέρα της Ματίνας έρχεται άρον άρον από την Αλεξανδρούπολη, αφού έμαθε από τη Μυρτώ ότι η κόρη της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Τα αδέλφια Καρτάλη πωλούν το πατρικό σπίτι τους και η Αλεξάνδρα δηλώνει πολύ ευχαριστημένη που υποχώρησαν. Παρά τις έντονες αντιρρήσεις του Νεκτάριου, η Ελισάβετ κάνει αίτηση στην αεροπορική εταιρία για να δουλέψει και πάλι ως αεροσυνοδός. Η εξέταση DNA του εμβρύου που κυοφορούσε η νεκρή κοπέλα στη λίμνη αποκαλύπτει ότι το μωρό ήταν του Γαβριήλ!

Σχετικές ειδήσεις