Λένα Παπαληγούρα: Τι αλλαγές έφεραν τα παιδιά στη σχέση με τον σύζυγό της

«Είμαστε μια ομάδα και τώρα η ομάδα έχει μεγαλώσει», είπε η Λένα Παπαληγούρα

Λένα Παπαληγούρα: Τι αλλαγές έφεραν τα παιδιά στη σχέση με τον σύζυγό της
1'

Η Λένα Παπαληγούρα, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαύροι Πίνακες» μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της, Άκη Πάντο και τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε ότι πριν λίγο καιρό είχε επέτειο γάμου και τη γιόρτασε με τον σύζυγό της στη Ρώμη: «Ναι, ήταν ένα ταξίδι για την επέτειο του γάμου μας. Το κανόνισε ο Άκης. Βρήκα ένα κενό από τα γυρίσματα και τις παραστάσεις από τις Ικέτιδες και πήγαμε για τέσσερις μέρες στη Ρώμη. Ήταν έκπληξη, δεν το ήξερα, και περάσαμε μαγικά. Πήγαμε σε συναυλίες, φάγαμε υπέροχα, ξεχαστήκαμε»

Σε άλλο σημείο, η Λένα Παπαληγούρα ρωτήθηκε αν έχει αλλάξει η σχέση της με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό των παιδιών τους και ανέφερε: «Με τον Άκη έχουμε στενή σχέση οι δυο μας και ευτυχώς παραμένει το κομμάτι που είμαι ερωτευμένη μαζί του. Αυτό που αλλάζει είναι πως μειώνεται ο χρόνος με τον σύζυγό σου. Έχουμε όμως καταφέρει να βρούμε τη χρυσή τομή. Προσπαθούμε, δεν αφήνουμε το κομμάτι της μεταξύ μας σχέσης.

Είμαστε μια ομάδα και τώρα η ομάδα έχει μεγαλώσει. Όμως είναι σημαντικό να είσαι παρών στα πρώτα χρόνια των παιδιών σου, είναι τα χρόνια που δομείται η προσωπικότητά τους. Δεν το κάνω γιατί πρέπει, αλλά γιατί το θέλω. Οι γιοι μου είναι η δύναμή μου και η ξεκούρασή μου»!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή