Survivor: Εμφανώς αδυνατισμένη η Ekaterina - «Θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό»

 Survivor: Στην αλλαγή στην εμφάνιση της Ekaterina στάθηκε ο Γιώργος Λιανός

Survivor: Εμφανώς αδυνατισμένη η Ekaterina - «Θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό»
1'

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης καθώς και οι λιγοστές προμήθειες, σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα και τα καθημερινά αγωνίσματα έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να χάνουν κιλά.

Παραδοσιακά, κάθε χρονιά του ριάλιτι επιβίωσης υπάρχει ένας παίκτης ο οποίο μέχρι να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, έχει κατορθώσει να πετύχει ριζική αλλαγή στο σώμα του και να χάσει πολλά περιττά κιλά. Στο φετινό Survivor η περίπτωση αυτή είναι με διαφορά η Ekaterina η οποία είναι εμφανώς αδυνατισμένη συγκριτικά με την αρχή του παιχνιδιού.

Η ίδια μάλιστα είχε τονίσει πως ένας από τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή ήταν για να χάσει κιλά και να γίνει πιο fit. Την μείωση στα κιλά της σχολίασε και ο Γιώργος Λιανός, με την ίδια να επιβεβαιώνει την έλλειψη βάρους.

Στην συνέχεια σε ερώτηση του παρουσιαστή για τους επόμενους στόχους της στο παιχνίδι, η Ekaterina τόνισε πως αρχικά θέλει η ομάδα της να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνίσματα, ενώ δεν έκρυψε την φιλοδοξία της να αναδειχθεί νικήτρια του φετινού Survivor.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή