Σία Κοσιώνη: Η απάντηση για το μέλλον της και ο… αιφνιδιασμός πριν από την έξοδο με τον Μπακογιάννη

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό της, όταν δημοσιογράφοι την περίμεναν για ερωτήσεις.

Σία Κοσιώνη: Η απάντηση για το μέλλον της και ο… αιφνιδιασμός πριν από την έξοδο με τον Μπακογιάννη
EUROKINISSI.
1'

Η Σία Κοσιώνη αιφνιδιάσθηκε όταν τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν εχθές το βράδυ (14/10) μετά την ολοκλήρωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αναλάβει ακόμη μία εκπομπή, ανέφερε πως «συζητάμε διάφορα πράγματα. Ο ΣΚΑΪ είναι σταθερά προσηλωμένος στην ενημέρωση, βρισκόμαστε σε διάφορες συζητήσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα επιμείνουμε ενημερωτικά κι εγώ θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή, στο δικό μου πεδίο που είναι αυτό».

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα συναντούσε τη Σία Κοσιώνη για να δειπνήσουν μαζί κι έτσι, η δημοσιογράφος, εμφανώς αμήχανη, είπε γελώντας: «Το κακό είναι ότι ήρθατε τη μέρα που έτυχε να έρθει ο σύζυγός μου για να πάμε για φαγητό. Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Οπότε… λαβράκι. Επειδή θα κινηθούμε προς Πειραιά σήμερα, γι’ αυτό ήρθε εκείνος. Συνήθως πάω εγώ και τον βρίσκω. Προσπαθούμε να βρίσκουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και κυρίως να κάνουμε καμία εκδρομούλα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή