Μαρία Ιωαννίδου: Τα... γυρίζει για την κρυφή σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα

Ανασκεύασε τις προηγούμενες δηλώσεις της περί κρυφής σχέσης η Μαρία Ιωαννίδου 
2'

Η Μαρία Ιωαννίδου προσπάθησε να ανασκευάσει τα όσα δήλωσε πρόσφατα περί κρυφής σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, την περίοδο που ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση με την Βέρα Κρούσκα.

Αρχικά είπε: «Η σχέση με τον κύριο Νταλάρα έγινε προ Χριστού, είναι πολύ παλιό το θέμα. Έγινε όταν ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας είχε μια σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Τα χαλάσανε οριστικά, αμετάκλητα και μετά από λίγο έγινε η δική μας σχέση. Για να μην τα μπερδεύουμε και να μην εκθέτουμε ανθρώπους».

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Γιώργου Νταλάρα με την Βέρα Κρούσκα: «Δεν τα κάνω εγώ αυτά. Μα, ντροπή! Αυτό είναι μηνύσιμο τελικά. Καμία σχέση δεν έχω εγώ με τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν η ενδιάμεση. Μάλιστα για να συμβεί αυτό με τον Γιώργο πέρασε κάπου ένας μήνας μετά από τη Βέρα. Έχουμε μια σοβαρότητα ως άτομα».

Και πρόσθεσε: «Όχι, όχι, λάθος. Λάθος δικό μου. Λάθος διατυπώθηκε. Δεν είχε σχέση. Είχε τσακωθεί με τη Βέρα Κρούσκα, όχι πρόχειρα. Είχαν τσακωθεί, τα είχαν σπάσει τελείως, χωρίσανε, έτσι έγινε και με φλέρταρε ο Γιώργος Νταλάρας που αν δεν απατώμαι ήταν στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου τραγουδούσε και εγώ χόρευα με τον Βαγγέλη Σειληνό».

Τι είπε η Βέρα Κρούσκα

Η Βέρα Κρούσκα ενημερώθηκε για την τοποθέτηση της Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε πει πως είχε κρυφή σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα την περίοδο που ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση με την Βέρα Κρούσκα. Η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε πως δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή της και δήλωσε πως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν.

Σχετικές ειδήσεις