H Γη της ελιάς - Spoiler: Η Νόρα συλλαμβάνεται και η Ειρήνη παίζει επικίνδυνα

Στη σειρά του MEGA, τα επόμενα επεισόδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…
1'

Η καθημερινή συντροφιά του κοινού, στη βραδινή ζώνη του MEGA, είναι «Η Γη της ελιάς». Τις επόμενες εβδομάδες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές πολλές.

Η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να «ψαρέψει» την Αντιγόνη, για να σιγουρευτεί αν έχει σκοπό να διεκδικήσει τη μικρή Αγγελική. Ο παπάς κάνει προσπάθειες να φτιάξει τις σχέσεις της Αρετής με τη Βασιλική, χωρίς να ξέρει πόσο βαθύ είναι αυτό που χωρίζει μάνα και κόρη. Ο Ισίδωρος και η Αντιγόνη έρχονται πάλι σε σφοδρή σύγκρουση για το θέμα του παιδιού. Η Αριάδνη αποκαλύπτει στη Βασιλική τη σχέση της με τον Κουράκο, ενώ η Ειρήνη λέει στην Ξένια ότι θα της δώσει το μωρό. Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Νόρα τη στιγμή που αρπάζει ένα παιδάκι.

Η σύλληψη της Νόρας για εμπόριο παιδιών πέφτει ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό, ενώ ο Μιχάλης αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη. Ο Μάνος, από την άλλη, τον θεωρεί εμπλεκόμενο και πιέζει τον Ισίδωρο να τον απολύσουν. Ο Κουράκος ερευνά το θέμα ενδελεχώς και αφήνει τον Μιχάλη ελεύθερο, όμως εκείνος νιώθει πως η Μάνη δεν τον σηκώνει πια και δηλώνει την παραίτησή του. Η Ειρήνη ζητάει από την Ξένια να προετοιμάσει τη φυγή της στο εξωτερικό και τη βεβαιώνει ότι θα της δώσει το παιδί της. Η Χάιδω ξεφορτώνεται όλα τα μαύρα ρούχα της Βασιλικής για να βγάλει τα πένθιμα. Η γιορτή της πίτας στέφει νικήτρια την Αναστασία, γεγονός που κάνει έξαλλη την Αρετή.

Σχετικές ειδήσεις